ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 30/08/2022

➤Τελειώνει ο μήνας, τελειώνει ημερολογιακά και το θέρος και ανοίγουν διάπλατα τα συρτάρια των ΔΕΚΟ και του κράτους για να υποδεχτούν τα χρήματά μας.

➤Εμείς, από την πλευρά μας, οφείλουμε να είμεθα συνεπείς. Τις ανεκτίμητες υπηρεσίες που λαμβάνουμε πρέπει να τις καλοπληρώνουμε.

➤Aλλωστε έχουμε τόσα στόματα Μητσοτάκηδων να θρέψουμε. Από εμάς περιμένουν, δεν έχουν πού αλλού να στραφούν. Είναι αμέτρητες οι θυσίες που έχουν κάνει για τον λαό και την πατρίδα.

➤Επίσης έχουμε να ταΐσουμε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες λαθροεποίκους. Ποιοι θα τους χορηγήσουν τα επιδόματα, τη δωρεάν στέγασή τους, το κόστος για τις μετακινήσεις τους, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψή τους, την ένδυση και την υπόδησή τους, την εκπαίδευση και τη σίτισή τους; Εμείς!

➤Γι’ αυτό δεν πρέπει να καθυστερούμε ούτε νανοδευτερόλεπτο την εξόφληση των οφειλομένων.

➤Πάντως, όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία (από την ταινία «Για ποιον χτυπά η κουδούνα», με τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο να υποδύεται τον σχεδόν χρεοκοπημένο εργοστασιάρχη Απόστολο Λαμπιρίκο), η κοινωνία μας αντιμετωπίζει με αισθήματα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης τον ερχομό του Σεπτεμβρίου.

➤Απαντες είναι σίγουροι ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, που έβαλε τη χώρα μας στη σωστή πλευρά του Ζελένσκι, θα συντρίψει την ακρίβεια, θα υπερκεράσει όλα τα εμπόδια, θα μειώσει τους λογαριασμούς ΔΕΗ και φυσικού αερίου και θα μοιράσει χρήματα στους μη έχοντες.

➤Και μετά θα ξυπνήσουμε…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα