ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 21/09/2022

➤O υπουργός Ενέργειας Κώστας Σκρέκας πρέπει να εμφανίζεται συχνότερα στις τηλεοράσεις. Αφενός ενισχύει το σπορ του στοιχηματισμού.

➤Δεν είναι λίγοι οι φανατικοί κυνηγοί της θεάς Τύχης που εδώ και καιρό στοιχηματίζουν σχετικά με το εάν βάφει το μαλλί ή όχι ο συμπαθής πολιτικός.

➤Σε περίπτωση που δεν τον γνωρίζετε, δείτε τη φωτό από την πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνισή του και στείλτε μας την άποψή σας: πέφτει καραμπογιά ή όχι στην υπουργική κόμη; Οι νικητές κερδίζουν έναν παραφουσκωμένο λογαριασμό της ΔΕΗ.

➤Επίσης, ο κ. Σκρέκας οφείλει να παρεμβαίνει στις εκπομπές αφού εκστομίζει μεγάλου βεληνεκούς σοφίες (έως και διηπειρωτικές θα τις χαρακτήριζαν οι ειδικοί). Ιδού μία που είπε στη χθεσινή εμφάνισή του:

➤«Η πιο φθηνή ενέργεια είναι εκείνη που δεν καταναλώνεται ποτέ!» Και μόνο γι’ αυτό το ωραίο τού πρέπει ένα μόνιμο στασίδι πρώτα στις ψυχαγωγικές κι έπειτα στις ενημερωτικές εκπομπές.

➤Και είπε κι άλλη ομορφιά ο κ. Σκρέκας: «Καταρχήν, να πάρουμε τα πράγματα λίγο από την αρχή; Αυτή τη στιγμή συνεχίζεται ο στραγγαλισμός της Ευρώπης από τη Ρωσία όσον αφορά τον ενεργειακό τομέα. Μειώνονται οι ροές φυσικού αερίου, εκτινάσσονται, αυτό εκτινάσσει τις τιμές στα διεθνή χρηματιστήρια και παρασέρει (sic) και την ηλεκτρική ενέργεια».

➤Πέρα από τις διατυπώσεις και τα χαριτωμένα λεκτικά ολισθήματα («παρασέρει»), σε αφήνει και με την απορία ο υπουργός: Αφού οι τιμές του φυσικού αερίου και εν γένει της ενέργειας εκτινάσσονται στα διεθνή χρηματιστήρια, δεν θα ήταν μια καλή ιδέα να μη γίνονται η ηλεκτρική ενέργεια και το φυσικό αέριο αντικείμενα διαπραγμάτευσης στα διεθνή χρηματιστήρια;

➤Τι κερδίζει η ανθρωπότητα από τους αδίστακτους αετονύχηδες που κερδοσκοπούν με το… ξεπάγιασμα των λαών;
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα