ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 06/10/2022

● «Καρφάρες» Κυριάκου Μητσοτάκη στις φιγούρες Αδωνη Γεωργιάδη. Οι ταβανόπροκες εκτοξεύτηκαν στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ., με αφορμή τα 48 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος.

● Εκεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης «φωτογράφιζε» απαξιωτικά τον υπουργό Ανάπτυξης και αντιπρόεδρο της Ν.Δ., λέγοντας:

● «Θέλω να είμαστε πολύ μετρημένοι στον τρόπο με τον οποίον επικοινωνούμε σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συγκυρίες. […]

● Υπάρχει, όμως, και η άλλη όψη της πραγματικότητας: και αυτή λέει ότι η κοινωνία περνάει δύσκολα, έχει μεγάλη αβεβαιότητα για τον χειμώνα που έρχεται. Υπάρχουν πολλά προβλήματα ακόμα τα οποία δεν έχουν επιλυθεί, τα περισσότερα είναι αποτέλεσμα του κόστους ζωής […] και πρέπει να είμαστε απολύτως εναρμονισμένοι με τα συναισθήματα των πολιτών στον πολιτικό μας λόγο. […]

● Νομίζω ότι όλοι είστε πολύ έμπειροι για να γνωρίζετε ότι αυτή την ισορροπία θα πρέπει να την τηρούμε και να επιδεικνύουμε την απαραίτητη σεμνότητα στην επικοινωνία μας ώστε να μην αισθάνονται οι πολίτες ότι υπερφίαλα στεκόμαστε πάνω στις πολλές και σημαντικές επιτυχίες».

● Τι εννοούσε με τους όρους «σεμνότητα» και «υπερφίαλα» και με το «πρέπει να είμαστε απολύτως εναρμονισμένοι με τα συναισθήματα των πολιτών»; Oτι εδώ ο κόσμος πεινάει κι ο Aδωνις κορδώνεται επειδή κάνει γκράντε ιλουστρέ μαζώξεις κυριών στην Κηφισιά και καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι για τις επιδόσεις του στο… τένις.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα