ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 09/11/2022

● Εγραψε το newsbreak.gr: «Στο κτίριο Κεράνη υποδέχτηκε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, τον πρόεδρο του πανεπιστημίου Κολούμπια, Λι Μπόλινγκερ, και την αντιπροσωπία του αμερικανικού πανεπιστημίου».

● Η είδηση είναι λίγο περίεργη. Από πού κι ως πού ένας υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου υποδέχεται πρόεδρο αμερικανικού πανεπιστημίου; Τι του παρουσιάζει; Πώς θα συνδέεται το αντικείμενο του υπουργείου του (ο εποικισμός της Ελλάδας από ισλαμικούς πληθυσμούς) με τον… εκπαιδευτικό ρόλο ενός προέδρου αμερικανικού πανεπιστημίου;

● Καλό θα ήταν να εξηγηθούν τα παραπάνω, αλλά ακόμα καλύτερο θα είναι να εξηγήσει ο κ. Μηταράκης και τη δήλωση που έκανε ενώπιον του Αμερικανού: «Προάγουμε τη νόμιμη μετανάστευση στους εργάτες. Εχουμε ήδη συμφωνίες με το Πακιστάν, το Μπανγκλαντές κ.λπ. Χρειαζόμαστε τους νόμιμους μετανάστες και έχουμε εργασίες για να μπορέσουν να διαβιώσουν αξιοπρεπώς».

● Με όσα είπε δημιουργείται η εντύπωση ότι μας λείπουν Πακιστανοί και Μπανγκλαντέζοι και ζητάμε κι άλλους. Σαν να μη μας φτάνουν οι εκατοντάδες χιλιάδες που περιφέρονται στην επικράτεια.

● Κι αν αυτοί είναι παράνομοι, γιατί δεν απελαύνονται; Ο κ. Μηταράκης μπορεί να ενημερώσει τους Ελληνες πόσους παράνομους μετανάστες έχει απελάσει κατά τη διάρκεια της υπουργίας του;

● Αν δεν απελάσει πρώτα τους παρανόμους, πώς θα κάνει εισαγωγή τους… νομίμους; Και η κοινή γνώμη στο Πακιστάν και το Μπανγκλαντές πώς θα «εισπράξει» αυτή την είδηση; Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!

● Οποιοσδήποτε κάνει μια βόλτα στο κέντρο των Αθηνών θα καταλάβει ότι η κατάσταση στην Ελλάδα δεν είναι πλέον οριακή, αλλά μη αναστρέψιμη.

● Η πόλη -και κατ΄ αναλογία η χώρα- έχει παραδοθεί σε αφροασιατικούς πληθυσμούς, που δεν έχουν σχέση με την Ελλάδα, αλλά θα αποκτήσουν: αυτή του κατακτητή.

● Και ο κύριος Μηταράκης είναι ένας από τους πολλούς κρίκους στη βαριά αλυσίδα που μας έχουν περάσει στον λαιμό.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα