ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 24/11/2022

● Η Σαουδική Αραβία, μια πλούσια αραβική χώρα, παίζοντας αγώνα Μουντιάλ στο Κατάρ, που είναι κι αυτό ένα πλούσιο αραβικό κράτος, νίκησε την Αργεντινή με ανατροπή! Ασος ημίχρονο, διπλό τελικό! Οποία η έκπληξις… Ουδόλως περιμέναμε κάτι τέτοιο.

● Πάντως, «στον κουβά» δεν πήγαν μόνο οι πολυάριθμοι φίλοι της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αργεντινής, που πόνταραν σε νίκη της κόντρα στους Σαουδάραβες, αλλά και οι ολιγάριθμοι, που πόνταραν τα λεφτά τους στον Antenna Plus και βλέπουν Μουντιάλ μετ’ εμποδίων και… σιχτιρίων.

● Πλήρωσε συνδρομή, εγκατάστησε εφαρμογή, βάλε κωδικό, βάλε ξανά, πάτα το «κλικ», ξεκινάει ο αγώνας, κολλάει η οθόνη, σε πετάει έξω από το σύστημα, βάλε ξανά κωδικό. Οχι, φτου, κόλλησε ξανά η οθόνη και μετά μαύρισε!

● Ο Antenna ούτε που υποπτεύεται πόσοι ποδοσφαιρόφιλοι ακούνε το όνομα της φίρμας και φτύνουν τον κόρφο τους. Το τελευταίο πράγμα που περίμεναν στον κόσμο ήταν και να πληρώσουν και να στρεσαριστούν για να παρακολουθήσουν Μουντιάλ!

● Με τις μεταδόσεις της ΕΡΤ αρκούσε ένα κουμπί στο τηλεκοντρόλ. Ούτε κωδικοί ούτε εφαρμογές ούτε εμφανείς συνδρομές (μια και είναι πιο «μπαγάσικες» αυτές της ΕΡΤ, περιλαμβάνονται στον λογαριασμό της ΔΕΗ) ούτε κολλήματα της οθόνης ούτε οτιδήποτε άλλο.

● Επειτα από αυτό το μνημειώδες φιάσκο του πάλαι ποτέ κραταιού καναλιού, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έγιναν εξπέρ στα κομπιουτερίστικα μπλιμπλίκια για να εγκαταστήσουν VPN (αρκτικόλεξο του Virtual Private Network – εικονικό ιδιωτικό δίκτυο), ώστε να «μεταμφιέσουν» τη διαδικτυακή διεύθυνσή τους σε κυπριακή και να δουν το Μουντιάλ μέσω του ΡΙΚ, που το προβάλλει δωρεάν.

● Ο Antenna τις όποιες συνδρομές για το Μουντιάλ κατόρθωσε να πουλήσει θα τις πληρώσει χρυσές. Τέτοιο φιάσκο σαν το μουντιαλικό του Antenna Plus λίγα κανάλια έχουν… κατορθώσει. Μια χαρά είχαμε κι εμείς, οι τοξικά αρρενωποί ποδοσφαιρόφιλοι, και μας τη χάλασε ο ANT1.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα