ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 21/12/2022

● Ρομά και νομιμοποιημένοι αλλοδαποί θα λάβουν τη μερίδα του λέοντος από τη νέα σοβιετική εφεύρεση της «φιλελεύθερης» κυβέρνησης Μητσοτάκη. Χαμηλό (δηλωθέν) εισόδημα και πολλά παιδιά αποτελούν χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτών των κοινωνικών ομάδων.

● Οι ανήκοντες στη μεσαία τάξη δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τον δικό τους αποκλεισμό από τα κουπόνια τροφίμων του υπαρκτού μητσοτακισμού.

● Αφενός, με την ταχύτητα και τη σφοδρότητα που κινείται η θύελλα της ακρίβειας, εκείνοι δεν πρόκειται να έχουν για πολύ καιρό μεσοαστικά εισοδήματα. Θα γίνουν πένητες ταχέως και θα πληρούν τα κριτήρια των κουπονιών.

● Αφετέρου, το μέτρο είναι ούτως ή άλλως προεκλογικό και θα εξαφανιστεί άμα τη ολοκληρώσει της εκλογικής διαδικασίας.

● Είναι αξιοσημείωτος ο μητσοτακικός φιλελευθερισμός. Εκφράστηκε με κουπόνια, καραντίνες, υποχρεωτικό εμβολιασμό, απαγόρευση κυκλοφορίας για τους πολλούς και ποδηλατάδες στην Πάρνηθα για τον μεγάλο ηγέτη, κλείσιμο καταστημάτων και υπερδανεισμό από το εξωτερικό, και υποκλοπές που θα τις ζήλευε ακόμα κι η αλησμόνητη ΚαΓκεΜπε.

● Είναι τόσο φιλελεύθερη και τόσο ενάντια του λαϊκισμού η κυβέρνηση, ώστε ο Μεγάλος Τιμονιέρης αποθεώνεται ως «γκόμενος» από εκστασιασμένες μαμάδες και ως λαμπρός ηγήτωρ από έφιππους Θετταλούς «καουμπόηδες», που συναντά, όλως τυχαίως, στις ερημιές.

● Επίσης, ο μητσοτακικός φιλελευθερισμός εκφράστηκε με τη διαγραφή του βουλευτή Μπογδάνου από τις τάξεις του κυβερνώντος κόμματος, διότι τόλμησε να κάνει κριτική στο ΚΚΕ, το οποίο επιδιώκει να καταντήσει την Ελλάδα σοβιετία!

● Ολα αυτά μπορεί να φαντάζουν γελοία, αλλά η Ιστορία, η ελληνική και η παγκόσμια, έχει αποδείξει ότι το γελοίο, όταν σκαρφαλώνει σε θέσεις εξουσίας, γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνο…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα