ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 22/12/2022

● Η Fight Impunity είναι η ΜΚΟ που ίδρυσε το 2019 ο πρώην ευρωβουλευτής Πιερ Αντόνιο Παντζέρι, με αντικειμενικό στόχο την υποδοχή των λαδωμάτων από τους… πελάτες και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους, στα οποία φορούσε ανθρωπιστικό φερετζέ.

● Η ονομασία της ΜΚΟ Fight Impunity σημαίνει «Πολέμησε την Ατιμωρησία». Σ’ αυτόν τουλάχιστον τον τομέα αυτή η οργάνωση τα κατάφερε. Η ατιμωρησία των ιδρυτών της πολεμήθηκε από τις βελγικές Αρχές και ο Πιερ Αντόνιο Παντζέρι κρίθηκε προφυλακιστέος, μαζί με τον αντρούλη της Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι.

● Τα ανθρώπινα δικαιώματα ως καύσιμο και οι ΜΚΟ ως μηχανές φτιάχνουν απίθανα οχήματα. Μπορούν να σε φτάσουν μέχρι το γκισέ της τράπεζας για να γεμίσεις τον λογαριασμό σου, ο οποίος διψά για μετρητούλια.

● Και, εδώ που τα λέμε, αν εξεταστεί ψυχρά και λογικά η κεντρική ιδέα λειτουργίας ΜΚΟ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, κάνει «μπαμ» από χιλιόμετρα ότι πρόκειται για κρατική υπόθεση.

● Συνήθως, πίσω από τις διάφορες «λαμπερές» προσωπικότητες που τις έπιασε ο πόνος για περιοχές με έντονο γεωπολιτικό ενδιαφέρον βρίσκεται ένα κράτος που επέλεξε να ασκεί εξωτερική πολιτική και μέσω μιας υποτιθέμενης «Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης».

● Ορισμένοι συμμετέχοντες σε ΜΚΟ είναι ορκισμένοι μαϊντανοί, που θα έκαναν πολλά για λίγα λεπτά δημοσιότητας, άλλοι είναι αφελείς που τρέφουν την αυταπάτη ότι όντως κάτι καλό κάνουν στον κόσμο και άλλοι είναι αδίστακτα λαμόγια που κοιτάνε να δαγκώσουν ό,τι μετρητό κυκλοφορεί στον πλανήτη Γη.

● Ενδιαφέρον έχει ότι στην ιστοσελίδα της Fight Impunity, εκεί όπου αναφέρεται η «ταυτότητα» της ΜΚΟ (στην ηλεκτρονική διεύθυνση) https://www.fightimpunity.com/who-we-are, υπάρχουν ακόμα το όνομα και η φωτογραφία του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ο οποίος λάμβανε και αμοιβή από την οργάνωση…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα