ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 09/01/2023

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, πάει στους «New York Times», οι οποίοι πλέον έχουν ξεθηκαρώσει εναντίον των ψηλών ανθρώπων! Την Πρωτοχρονιά δημοσίευσαν άρθρο γνώμης με τίτλο «Ποτέ δεν υπήρξε καλύτερη εποχή για να είσαι κοντός»*.

Είναι αντιοικολογικοί οι ψηλοί, οι κοντοί δαπανούν λιγότερους πόρους, οπότε στις ιστοσελίδες γνωριμιών, στα προφίλ που διατηρούν οι αναγνώστες της αμερικανικής εφημερίδας (της έγκριτης, σύμφωνα με τους «σοβαρούς» αναλυτές) πρέπει να αλλάξουν τις απαιτήσεις τους για το ύψος του συντρόφου που αναζητούν. Να ζευγαρώσουν με τους κοντούς για έναν πιο πράσινο πλανήτη!

Για την ακρίβεια, το άρθρο προτείνει: «Οταν ζευγαρώνεις με κοντύτερα άτομα, πιθανόν γλιτώνεις τον πλανήτη συρρικνώνοντας τις ανάγκες των επόμενων γενεών. Χαμηλώνοντας στο ελάχιστο δυνατό το ύψος των υποψήφιων συντρόφων σου, στις προδιαγραφές που έχεις ορίσει στο διαδικτυακό προφίλ σου, είναι ένα βήμα για έναν πιο πράσινο πλανήτη».

Συντάκτρια του βαθυστόχαστου πονήματος είναι κάποια Mara Altman (βλ. κεντρική φωτό), η οποία αναφέρει στο βιογραφικό της σημείωμα στην προσωπική ιστοσελίδα** της: «Γράφω για θέματα που με ντροπιάζουν (δηλαδή τρίχες στο πιγούνι), γιατί έχω διαπιστώσει ότι το να αποτυπώνω την ντροπή σε μια σελίδα αποδυναμώνει το στίγμα, αφήνοντάς μου μια αίσθηση ενδυνάμωσης και ελευθερίας. Το αγαπημένο μου πράγμα είναι όταν ένας αναγνώστης μου γράφει και λέει κάτι σαν “Εχω και εγώ τρίχες στο πιγούνι!” ή “Αιμορροΐδες!”

● »Το “Thanks for Coming” είναι το πρώτο μου βιβλίο, που με ακολουθεί σε μια περιπέτεια για να βρω τον οργασμό μου. Μεταφράστηκε σε τρεις γλώσσες – γερμανικά, ισπανικά και πορτογαλικά».

● *Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο των «New York Times» με τον ύμνο στους κοντούς στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.nytimes.com/2023/01/01/opinion/height-short.html

● **Η ιστοσελίδα της υμνωδού των κοντών βρίσκεται στη διεύθυνση https://www.mara-altman.com/

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα