ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 02/02/2023

Θεωρία επικοινωνιακής συνωμοσίας: Ο Τσίπρας αποφάσισε να αποσύρει τον ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή (όπως δήλωσε θα είναι παρών μόνο στη συζήτηση για την απαγόρευση συμμετοχής στις εκλογές του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη) επειδή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου τού έριξε ένα φαρμακερό βέλος! Φαντάζει σχεδόν κωμικό, αλλά δεν αποκλείεται…

● Στην ενημέρωση των συντακτών στις 31 Ιανουαρίου, εγγύς της 12ης μεσημβρινής, ο Γ. Οικονόμου είπε: «Ακόμα και σε επίπεδο ηγεσίας ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τον ίδιο πρόεδρο εδώ και 15 χρόνια. Το ίδιο πρόσωπο στην ηγεσία επί 15 χρόνια δεν το συναντά κανείς συχνά σε ευρωπαϊκά πολιτικά κόμματα».

● Αυτή η φράση εισπράχθηκε άμεσα και στο ακέραιο από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος περίπου μία ώρα αργότερα ανακοίνωνε: «Από εδώ και στο εξής με εξαίρεση τη συμμετοχή μας στην αντιμετώπιση της προσπάθειας νομοθετικής διαδικασίας για τους νεοναζί θα απέχουμε από κάθε ψηφοφορία της Βουλής».

● Είναι πολύ πιθανό ο -πάλαι ποτέ τρέντι- Αλέξης Τσίπρας να θέλει να αποφύγει την έναρξη συζητήσεως για τη δική του «βασιλεία» στον ΣΥΡΙΖΑ και για την ομολογουμένως μεγάλη διάρκειά της. Επίσης είναι πιθανό να έχει δίκιο. Είναι άλλο πράγμα να θεωρείσαι νέος, φέρων άνεμο αλλαγής, και άλλο το αποτυχημένο παρελθόν που γηράσκει και πρέπει να δώσει τόπο στα επόμενα… νιάτα.

● Πάντως, είναι απορίας άξιον ποιος από τον αξιοθρήνητο επικοινωνιακό μηχανισμό της Ν.Δ. είχε την ιδέα να πει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τον ίδιο πρόεδρο εδώ και 15 χρόνια και πως «το ίδιο πρόσωπο στην ηγεσία επί 15 χρόνια δεν το συναντά κανείς συχνά σε ευρωπαϊκά πολιτικά κόμματα».

● Αν μη τι άλλο, αυτό αποτελεί πρόοδο από τους γεροκαουμπόηδες οπαδούς του που πετυχαίνει «τυχαία» στον Θεσσαλικό Κάμπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα «μαθήματα» που παραδίδει σε «μαθητές» του, οι οποίοι κάθονται πάνω σε μπάλες από σανό.

π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα