ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 08/02/2023

Oσες γαλιφιές και να τους κάνει κάθε Κυριάκος, οι Τούρκοι δεν αλλάζουν πολιτική.

Μια από τις πολλές αποδείξεις του προαναφερθέντος εισέφερε στον δημόσιο διάλογο o γενικός διευθυντής του ΥΠΕΞ της Κυπριακής Δημοκρατίας Κορνήλιος Κορνηλίου, ο οποίος δήλωσε:

● «Σε συνεννόηση με την Πολιτική Αμυνα, δηλώσαμε ετοιμότητα για αποστολή ομάδας διάσωσης, αποτελούμενης από 21 άτομα, και το βράδυ η τουρκική πλευρά απάντησε ότι ευχαριστεί, αλλά δεν αποδέχονται βοήθεια».

● Οι Τούρκοι όχι μόνο εισέβαλαν στην Κύπρο και κατέλαβαν περίπου το ήμισυ της επικράτειάς της, αλλά δεν αναγνωρίζουν το ελεύθερο τμήμα της!

● Κι όχι μόνο δεν αναγνωρίζουν το ελεύθερο τμήμα, αλλά δεν επιθυμούν ούτε καν να… διασωθούν από πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

● Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το δόγμα της κοινής στάσης στα εθνικά ζητήματα (και ειδικά στο εισβολικό και το κατοχικό), που τηρούν η Ελλάδα και η Κυπριακή Δημοκρατία, το ξέχασε;

● Πώς τολμά και δηλώνει ο Μητσοτάκης ότι «θα πρέπει να θέσουμε όλες τις δυνάμεις μας στη διάθεση της Τουρκίας, ανάλογα με το τι θα μας ζητήσουν»; Δεν μας απασχολεί που φτύνουν τον Ελληνισμό κατάμουτρα, αρνούμενοι τη βοήθεια των Κυπρίων;

● Δηλαδή, στο ζήτημα της Κύπρου, των Γενοκτονιών των Ποντίων και των λοιπών αθλιοτήτων και εγκλημάτων που έχει διαπράξει η Τουρκία δεν μας ενδιαφέρει να είμαστε με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας;

● Και κάτι για το τέλος: Το ζήτημα του ανθρωπισμού είναι ντουμπλ φας. Πρέπει να αναγνωρίζεται και να γίνεται σεβαστό και από τη μια και από την άλλη πλευρά.

● Δεν γίνεται ο μεν να επιχαίρει για όσα έχει διαπράξει σε βάρος εσού και ολόκληρης της ανθρωπότητας, και εσύ να καμώνεσαι ότι δεν τα βλέπεις και δεν τα ακούς…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα