ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 06/03/2023

Παύλος Ασλανίδης. Εχασε τον γιο του, Δημήτρη, στο δυστύχημα στα Τέμπη. Κλήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή της Τ. Στεφανίδου στον Alpha και είπε για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, που πετούσε λουλούδια στο καμένο βαγόνι, αλλά και για το δούλεμα που τρώει ο λαός από τους πολιτικούς:

«Ηρθε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και πετούσε λουλούδια στα καμένα βαγόνια, σε μπουζουξίδικο ήταν; Ηρθε ο άλλος, να μην τον χαρακτηρίσω, και έδινε αίμα και χαζογελούσε εδώ στη Λάρισα; Τι είναι αυτά τώρα; Ολοι ανύπαρκτοι είναι! Να παραιτηθούν όλοι!

»Ακόμα υπάρχει κυβέρνηση στην Ελλάδα με 100 παιδιά σκοτωμένα; Μας δουλεύουνε; Τα παιδιά τους τα στέλνουν με το τρένο; Οχι βέβαια! Με τα αεροπλάνα τα στέλνουν και τα σπουδάζουν έξω, με τα δικά μας λεφτά».

Επίσης, ο κ. Ασλανίδης σε εκπομπή στον Σκάι είπε: «Είδα χθες έναν συνάδελφό σας στο κανάλι σας να λέει ότι έπρεπε να γίνει μια θυσία. Δηλαδή τι εννοούσε; Ποια θυσία έπρεπε να γίνει; 

»Αν ήθελε αυτός, ας έπαιρνε την οικογένειά του, τα παιδιά του, τους φίλους του και ας έπαιρναν το τρένο να πάνε στα Τέμπη να καούν».

Η αναφορά του κ. Ασλανίδη αφορούσε τις αθλιότητες που είπαν ο Αρης Πορτοσάλτε και ο Παύλος Τσίμας στον ίδιο σταθμό, που εκτιμούσαν σε γενικές γραμμές πως τα πολύνεκρα δυστυχήματα αφήνουν πίσω τους… υποδομές. 

Οι παρατηρήσεις του χαροκαμένου πατέρα είναι σωστές. Μακάρι αυτοί που μιλούν θετικά για τις «θυσίες» (που δεν είναι θυσίες, αλλά εγκλήματα) να προσφερθούν οι ίδιοι να θυσιαστούν για να γίνουν καλύτερες οι κρατικές υποδομές.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα