ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 05/05/2023

● Γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης βολτάρει με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και κάνει προεκλογική καμπάνια που πληρώνει ο ελληνικός λαός;

● Την απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ακης Σκέρτσος: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πρωθυπουργός της χώρας και μέχρι και την επομένη της 21ης Μαΐου μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων της χώρας».

● Πάλι καλά να λέμε που ο φεουδάρχης με τις σπουδές στο Χάρβαρντ και την πίστη στα βατραχάκια του φενγκ σούι χρησιμοποιεί μόνο το πρωθυπουργικό αεροσκάφος του για να κάνει προεκλογική εκστρατεία.

● Σύμφωνα με τον Σκέρτσο, «μπορεί να κάνει χρήση όλων των κρατικών μέσων της χώρας». Δηλαδή, μπορεί να πετάει με Ραφάλ, F-16, ελικόπτερα Απάτσι, με C-130 (αν είναι διαθέσιμο κάποιο), να ταξιδεύει με φρεγάτες, με υποβρύχια, κανονιοφόρους, αρματαγωγά, με διαστημόπλοια (όταν πάρει μπρος για τα καλά η διαστημική υπηρεσία μας, που θα ίδρυε ο συριζαίος Νίκος Παππάς) και με άλλα πολλά.

● Μόνο με τεθωρακισμένα δεν θα βολτάρει ο Κούλης, αφενός για να μη δημιουργεί συνειρμούς και αφετέρου επειδή σε ηλικία έξι μηνών ήταν «πολιτικός κρατούμενος»!

● Παρακαλείται το εκλεκτό αναγνωστικό κοινό να μη γελά ειρωνικά. Αυτό το έχει δηλώσει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή!

● Πάλι καλά να λέτε που δεν αποφάσισε να κυκλοφορεί με τριήρη ή με γαλέρα και να βάζει φορολογουμένους να τραβάνε κουπί, έτσι για να τους βλέπει και να νιώθει πιο χαϊλίδικα την εξουσία του και να κεφάρει.

● Περαστικά μας, βρε παιδιά, και πληρώστε γρήγορα τις οφειλές σας στο Δημόσιο. Τα πρωθυπουργικά αεροσκάφη καίνε μπόλικη κηροζίνη και το καύσιμον κοστίζει…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα