ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 09/05/2023

● Ενα μήνυμα προς την πολιτεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κλειώ Αγγουράκη, αλλά και προς όλους τους υποψήφιους σωτήρες της πατρίδος:

● Παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε τα συνεργεία διανομής των φυλλαδίων σας (σε οποιαδήποτε γλώσσα εκείνοι καταλαβαίνουν – από ελληνικά μέχρι παστούν, ουρντού, αραβικά ή ταγκαλόγκ) ότι δεν πρέπει να πετούν τα έντυπά σας σε σκαλιά πολυκατοικιών ή κατοικιών.

● Παρόλο που ανήκετε στη φτωχολογιά και θέλετε να φτωχύνετε κι άλλο αγωνιζόμενοι για την Ελλάδα, τα έντυπά σας είναι ιλουστρασιόν.

● Αν πατήσεις χαρτί ιλουστρασιόν, θα φας σαβούρδα που θα τη θυμάσαι μέχρι τις επόμενες εκλογές. Επιπλέον, αν πατήσεις αυτό το χαρτί ανεβοκατεβαίνοντας σε σκαλιά πολυκατοικίας, θα περδικλωθείς και θα τσακιστείς.

● Οπότε, όλες και όλοι εσείς που θέλετε να αυτοθυσιαστείτε για να ευημερήσει ο λαός δεν θα ψηφιστείτε, αν οι οπαδοί σας καταλήξουν στο νοσοκομείο με διαστρέμματα, κατάγματα και διασείσεις.

● Επιπλέον, σίγουρα απεύχεστε κάποιοι κάπως πιο πείσμονες και αποφασισμένοι από το σύνηθες να αποφασίσουν να σας τρέξουν στα δικαστήρια με μηνύσεις και αγωγές για τα γυαλιστερά και… γλιστερά φυλλάδιά σας πάνω στα σκαλιά των πολυκατοικιών.

● Το ιδανικό, βέβαια, θα ήτο να λυπηθείτε κάποτε τα ταλαίπωρα τα δεντράκια και να μην τυπώνετε φυλλάδια (τα οποία, εδώ που τα λέμε, ουδείς ουδέποτε διαβάζει και ουδείς ουδέποτε πείθεται από αυτά).

● Υπάρχουν το διαδίκτυο, οι εφημερίδες, τα περιοδικά, το χαζοκούτι, τα ραδιόφωνα, η διά ζώσης επαφή. Προτιμήστε έναν εκ των προαναφερθέντων τρόπων για να έρθετε σε επαφή με το εκλογικό σώμα.

● Αρκετά πια με τα φυλλάδια. Γκώσαμε από ρύπανση.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα