ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 18/05/2023

● Απόλαυση ο Βαρουφάκης στη διακαναλική. Ανέλυσε το σχέδιό του που τιτλοφορείται «Δήμητρα», το οποίο φαίνεται… στανταράκι ότι οδηγεί σε διάφορων ειδών λουκέτα (που θα μπουν σε τράπεζες μέχρι και στο ίδιο το κράτος).

● Τα λόγια του και κυρίως το βλέμμα του, που γυαλίζει σαν τη φαλάκρα του στον ήλιο, σε κάνουν να σκέφτεσαι ότι δεν έπρεπε να το ονομάσει «Δήμητρα». Θα έπρεπε να του δώσει το όνομα της κόρης της Ελληνίδας θεάς, να το βαφτίσει «Περσεφόνη».

● Αν η χώρα οδηγηθεί στα χεράκια του Βαρουφάκη, που κάνει μπαμ από χιλιόμετρα ότι έχει λαλήσει, το κράτος θα πάει κατά Πλούτωνα μεριά – κι εκεί κατοικοεδρεύει το ήμισυ του έτους η Περσεφόνη.

● Κι αυτά που έγραφε η ομάς Τσακαλώτου, για τοπικά νομίσματα και άλλα ακατάληπτα, προκαλούν ανατριχίλες και επαναφέρουν μνήμες από το εφιαλτικό καλοκαίρι του 2015 και όλα όσα ακολούθησαν.

● Ετσι όπως τα λένε και τα γράφουν οι (πρώην και νυν) οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ οδηγούν αρκετούς συνωμοσιολόγους να υποψιαστούν ότι προωθούν επανάληψη μητσοτακικής τετραετίας.

● Κι εδώ που τα λέμε, αν υπήρχε σοβαρότερη αντιπολίτευση από τον ΣΥΡΙΖΑ, που θα στελεχωνόταν από λογικούς ανθρώπους, ακέραιους και διεπόμενους από υγιείς πατριωτικές ιδέες, θα αποδεικνυόταν εξαιρετικά δύσκολη υπόθεση η παραμονή του συστήματος Μητσοτάκη στην εξουσία.

● Το ένα χέρι νίβει τ’ άλλο και τα δυο μαζί καταστρέφουν τον τόπο και ψαλιδίζουν τις ελπίδες επιβίωσης του έθνους.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα