ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 25/05/2023

● ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ, που μένει ασχολίαστο: Οι εταιρίες δημοσκοπήσεων λέγανε συστηματικά τρίχες κατσαρές και τώρα προσπαθούν να καλυφθούν πίσω από τον μπαμπούλα των «απειλών» που δέχονταν από συριζαίους.

● ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ αναφέρεται ότι στο αποκληθέν «γκάλοπ των γκάλοπ», δηλαδή τη μέση πρόθεση ψήφου -μέσος όρος από τα δεδομένα οκτώ εταιριών δημοσκοπήσεων-, που μετέδωσε το βράδυ της Παρασκευής 19 Μαΐου η ΕΡΤ, στην πρόθεση ψήφου η Ν.Δ. προηγείτο με 31,7% και ακολουθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,6%. Αυτό κάνει μια διαφορά 6,1%.

● ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ πριν από τις εκλογές δημοσκόπηση της Alco για λογαριασμό του Alpha έδινε διαφορά 6,7% υπέρ της Ν.Δ. Η Νέα Δημοκρατία καταγραφόταν στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων στο 32,7%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ στο 26%.

● ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων -και όχι από την καταγραφή… προθέσεων ψήφου-, η διαφορά ήταν μια εικοσάρα ακατέβατη.

● ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, ορισμένοι δημοσκόποι έκαναν μια «γκάφα», που θα έπρεπε ήδη να έχει προκαλέσει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης:

● ΕΙΠΑΝ ότι έλεγαν ψέματα, επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δημιουργήσει κλίμα κατατρομοκράτησής τους και «κατέβαζαν» συνειδητά τη διαφορά που κατέγραφαν οι «επιστημονικές» μέθοδοί τους.

● Ο ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ MRB Δημήτρης Μαύρος σε τηλεοπτική εκπομπή στο Οpen ανέφερε ότι τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων έδειχναν ότι θα υπήρχε διαφορά 20 μονάδων, αλλά «αν βγαίναμε έτσι, θα μας έλεγαν “αυτά τα δείγματα για πέταμα, πετάξτε τα”».

● AΡΑ, τι στην ευχή έβγαινε κι έκανε αυτός ο κύριος; Αλλα έδειχναν τα ευρήματά του και άλλα έλεγε στον κόσμο; ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ υπάρχει, να του ζητήσει εξηγήσεις για τα παραπάνω;

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα