Ηρεμολόγιο Τετάρτης 25/10/2023

● Η ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (Διαχειριστής του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας) ουσιαστικά είναι παρακλάδι της ΔΕΗ. Σήμερα το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας ανήκει κατά 51% στη ΔΕΗ Α.Ε. και κατά 49% στη Macquarie Asset Management.

● Ενας κατενθουσιασμένος καταναλωτής ηλεκτρικού ρεύματος και -κατά δήλωσή του- «κορόιδο καλοπληρωτής» έστειλε τη φωτογραφία που βλέπετε. Ελήφθη χθες.

● Δέντρο που βρίσκεται στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, στο ύψος της οδού Αχελώου 7, έχει πέσει πάνω στα σύρματα κολόνας της ΔΕΗ από το Σάββατο 21 Οκτωβρίου και o ΔΕΔΔΗΕ δεν το έχει μαζέψει ακόμα!

● Κινδυνεύουν οι περαστικοί, οι οδηγοί, τα παιδιά, κινδυνεύει ό,τι έχει απομείνει από το δάσος να λαμπαδιάσει, να μη μείνει τίποτε όρθιο στην περιοχή και o ΔΕΔΔΗΕ αγρόν ηγόρασε.

● Οι κάτοικοι της περιοχής δεν έχουν σταματήσει να ειδοποιούν τον ΔΕΔΔΗΕ με απανωτές κλήσεις και το μόνο που έχουν κατορθώσει από το Σάββατο είναι να περάσει ένα… διμελές συνεργείο και να καταγράψει το περιστατικό.

● Οπως καταγγέλλουν στη στήλη κάτοικοι της Ιπποκρατείου Πολιτείας, το τμήμα του ΔΕΔΔΗΕ που είναι υπεύθυνο για την περιοχή είναι ο ΔΕΔΔΗΕ Φιλοθέης – Κηφισιάς. Αυτό είναι το μοναδικό υποκατάστημα του ΔΕΔΔΗΕ που δεν δέχεται το κοινό.

● Τα αιτήματα των πολιτών παραδίδονται στον σεκιουριτά στην πύλη, στον οποίο τηλεφωνούν αργότερα για να πάρουν αριθμό πρωτοκόλλου! Μπανανία κανονική…

● «Για τα χάλια μας εδώ να πείτε τα… συχαρίκια μας στον υπουργό Ενέργειας Σκυλακάκη και στον Κούλη αυτοπροσώπως» είπε εις εκ των πλέον αγανακτισμένων.

● Ας τα διαβιβάσουμε, λοιπόν: Θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση για την… Ελλάδα 2.0.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα