Ηρεμολόγιο Τετάρτης 08/11/2023

● Η Νέα Δημοκρατία δεν έχει απλώς εκπασοκιστεί, αλλά λειτουργεί πλέον σαν γραφείο Τύπου του Κώστα Σημίτη. Αυτό αποδεικνύεται σε καθημερινή βάση, αλλά χθε ς έγινε κάτι εξόφθαλμα σημιτοφιλικό.

● Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι νεοδημοκράτης, υπερασπίστηκε το καθεστώς Σημίτη, και μάλιστα με ζέση!

● Τη φιλοσημιτική παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη προκάλεσε η τοποθέτηση του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος είπε ότι επέλεξε να μην πάει στη φιέστα που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του πρωθυπουργού των Ιμίων Κώστα Σημίτη.

● Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης αιτιολόγησε την απουσία του από την εκδήλωση για τον Σημίτη με τα ακόλουθα: «Τι δουλειά έχω εγώ με όλους εκείνους που έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια ευρώ του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών; Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν. Ας αναλάβουν άλλοι τον μανδύα του χρέους της χώρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ σίγουρα δεν το προκάλεσε».

● Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απάντησε στον Κασσελάκη ως γνήσιος σημιτοφύλαξ:

● «Εγώ δεν είμαι ούτε εκπρόσωπος Τύπου του πρώην πρωθυπουργού αλλά απαντώντας σε αυτό που είπε ο κ. Κασσελάκης ας διαβάσει λίγο Ιστορία να δει τι έγινε το 2015 να μάθει για το τρίτο και αχρείαστο Μνημόνιο».

● Αλήθεια, πέρα από το αποκρουστικό του πράγματος, το να υπερασπίζεσαι τον Σημίτη, υπάρχει και το αμιγώς πρακτικό.

● Ο Τσίπρας, ναι, το 2015 μας φόρεσε τρίτο Μνημόνιο που ήταν και αχρείαστο (και καταστροφικό, όπως τα προηγούμενα δύο). Ελλάδα πριν από το 2015 δεν υπήρχε; Κι αν υπήρχε, δεν είχε σκάνδαλα, δεν είχε αρχιερείς της διαπλοκής, μητροπολίτες της μίζας, ιερείς της αρπαχτής και διακόνους της αναξιοκρατίας;

● Ποια η άποψη του Παύλου Μαρινάκη για την Ελλάδα προ του 2015 και μετά το 2019; Αν θέλει, ας ερωτήσει τον τιμηθέντα Κώστα Σημίτη την άποψή του να μας τη μεταφέρει.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα