Ηρεμολόγιο Πέμπτης 23/11/2023

● «Εκτός τηλεόρασης είμαι ο πιο σεμνός, ταπεινός και κρυμμένος άνθρωπος». Τάδε έφη Γιώργος Λιάγκας χθες στην εκπομπή του, όταν διεκτραγωδούσε το κράξιμο που έφαγε από οπαδούς της ΑΕΚ περνώντας κοντά από γραφεία συνδέσμου τους για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας εναντίον της Γαλλίας στο ποδόσφαιρο.

● Κι η απορία που σου μένει: Ο πιο «πιο σεμνός, ταπεινός και κρυμμένος άνθρωπος» λέει στην τηλεόραση ότι είναι «πιο σεμνός, ταπεινός και κρυμμένος άνθρωπος»;

● Απίθανο σχόλιο στο Χ (το πρώην twitter) από τον φοβερό χρήστη «Zastro» για τον νέο πρόεδρο της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι: «Ο Μιλέι μού θυμίζει κάτι κατεστραμμένους ντετέκτιβ από βρετανικά b movies των 70s, που ξυπνάγανε το πρωί με τα ρούχα, ανάβανε τσιγάρο, τρώγανε φασόλια με πόριτζ, φορούσαν το δερμάτινο και τραβιόντουσαν στο τμήμα του Κόλτσεστερ πίνοντας ουίσκι στο αμάξι για να υπηρετήσουν τον νόμο».

● Η αλήθεια είναι ότι ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής φαίνεται πολύ «όρτσα» και όσοι φαίνονται έτσι αφενός αποδεικνύεται ότι δεν είναι και αφετέρου είθισται να απογοητεύουν τους ψηφοφόρους τους, που τους προτίμησαν ακριβώς επειδή φαντάζουν αντισυστημικοί, τρελούτσικοι και επαναστάτες.

● Χαρακτηριστικό παράδειγμα ακάλυπτης αντισυστημικής επιταγής είναι ο Μπόρις Τζόνσον. Μονίμως αχτένιστος, έδειχνε να παλαβοφέρνει, με τα σέα του, τα μέα του και τα ελληνικά τα αρχαία του, οπαδός της ελευθερίας και εχθρός των λοκντάουν και…

●…στο τέλος, τζίφος! Το μόνο «αντισυστημικό» που έκανε ήταν να διοργανωθούν πάρτι στην πρωθυπουργική κατοικία την περίοδο των λοκντάουν που ο ίδιος, τελικά, επέβαλε. Τελικά έφυγε με ελαφρά πηδηματάκια κι όχι απλώς δεν έγραψε Ιστορία, αλλά ούτε υποσημείωση.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα