Ηρεμολόγιο Πέμπτης 14/12/2023

● Η στήλη προχθές αναφέρθηκε στον διορισμό της Κωνσταντίνας Μητσοτάκη στο εστιατόριο της Βουλής και αναρωτήθηκε με ποια διαδικασία… ΑΣΕΠ έγινε η επιλογή της συγγενούς του πρωθυπουργού σε μια θέση του Δημοσίου.

● Στην ιστοσελίδα της «δημοκρατίας» στο εν λόγω άρθρο ανάρτησε σχόλιο ο/η χρήστης/ια με το ψευδώνυμο Stella Mi, που δημιούργησε λογαριασμό στην πλατφόρμα σχολιασμού disqus μόνο για να σχολιάσει το άρθρο!

● Ακολουθεί η παρέμβαση του/της «Stella Mi»:

● «Ο κύριος ή η κυρία που ανέβασε το συγκεκριμένο άρθρο πρέπει να γνωρίζει ότι το εστιατόριο της Βουλής είναι ιδιωτική επιχείρηση και όχι δημόσια. Η διαδικασία πρόσληψης στον τομέα της εστίασης είναι επιτυχής μετά από αντίστοιχες δοκιμασίες και οντισιόν στις οποίες ο εκάστοτε μάγειρας αποδεικνύει τις ικανότητές του.

● Θα μπορούσατε να το ψάξετε λίγο περισσότερο πριν εκφράσετε όλον αυτόν τον αρνητισμό στο πρόσωπο μιας κοπέλας 28 ετών που εργάζεται ήδη 10 χρόνια στο αντικείμενό της επάξια και χωρίς να έχει χρησιμοποιήσει πουθενά το επίθετο που φέρει. Αν είστε άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του αλλά και τους υπόλοιπους, παρακαλούμε να ανακαλέσετε το παραπάνω άρθρο και να ενημερώνετε ορθά το κοινό που σας διαβάζει και σας υποστηρίζει».

● Η απάντησή μου: Ο/η Stella Mi έχει δίκιο στο ότι το εστιατόριο της Βουλής είναι ιδιωτική επιχείρηση. Εκεί που υπάρχει το άδικο είναι ότι μας περνά για τόσο ηλιθίους ώστε να νομίζουμε πως δεν παίζει ρόλο το επίθετο συγγενούς του πρωθυπουργού στον διορισμό σε επιχείρηση που έχει αναλάβει το εστιατόριο της Βουλής.

● Είναι αποδεδειγμένο εδώ και χρόνια πως ό,τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια δεν είναι κροκόδειλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες αλλά γάτα.

● Και το ερώτημα υποβάλλεται ξανά: Απ’ όλους τους σεφ Ελλάδος και εξωτερικού σε μια… Μητσοτάκη «έτυχε» να δουλέψει στο εστιατόριο της Βουλής;

● Επιπλέον πρέπει να σημειωθεί ότι το εστιατόριο της Βουλής είναι μεν ιδιωτική επιχείρηση αλλά τους πληρώνουν οι βουλευτές, τους οποίους πληρώνουμε εμείς με τη φορολογία μας.

● Εν κατακλείδι: Αφήστε επιτέλους να εργαστεί κάνα άξιο μπατιράκι σε καμιά θέση της προκοπής. Ας έχει δικαίωμα στο όνειρο και κάποιος/α που δεν έχει σόι τύπου Μητσοτάκη.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα