Ηρεμολόγιο Πέμπτης 04/01/2024

● Και φέτος, οι εικόνες από τον πρωτοχρονιάτικο «εορτασμό» στην πλατεία Συντάγματος θύμιζαν Καμπούλ, Ισλαμαμπάντ, Λάγκος της Νιγηρίας και Ντάκα του Μπανγκλαντές, και όχι Αθήνα. Ο αφελληνισμός εξελίσσεται σε «θεσμό».

● Οι υπερφορολογημένοι Ελληνες πληρώνουν κερατιάτικα και για να εκτονωθούν πάνω στην αλλαγή του χρόνου οι Αφροασιάτες που πέρασαν παρανόμως τα σύνορα, τους οποίους νομιμοποίησε ο Μητσοτάκης με την πολύτιμη αρωγή του… ελληνολάτρη Αδωνη.

● Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να χύνεται το δάκρυ κορόμηλο και να επικρατούν θρήνος και κοπετός. Σεβαστό τμήμα των υπερφορολογημένων Ελλήνων θέλει και τα παθαίνει.

● Δίνει απλόχερα την ψήφο του στους ανακόλουθους πολιτικάντηδες στιλ Μητσοτάκη, που προεκλογικά υπόσχονται αναθεώρηση της Συμφωνίας των Πρεσπών και απελάσεις λαθρομεταναστών, και μόλις γίνουν κυβέρνηση σπεύδουν να τηρήσουν το κουρελόχαρτο του Τσίπρα και του Ζάεφ και να νομιμοποιήσουν τις αφροασιατικές ορδές.

● Για να φτάσουν και να κατσικωθούν εδώ τα μιλιούνια των παρανόμως εισερχόμενων μουσαφιραίων κάποιοι κάνουν τα στραβά μάτια στις παρανομίες τους, κάποιοι τους αφήνουν ελεύθερους όταν εγκληματούν, κάποιοι τους νοικιάζουν σπίτια, κάποιοι βαθμοφόροι καταδέχονται να τους υπηρετούν λες και είναι θαλαμηπόλοι τους, κάποιοι ψηφίζουν κόμματα και παρατάξεις που κατηγορούν την Ελλάδα και τους Ελληνες για… ρατσισμό.

● Μόλις η πλειοψηφία -ή έστω μια σημαντική και δυναμική κρίσιμη μάζα εκλογέων- αποφασίσει να ξαναπάρει τον έλεγχο της χώρας στα χέρια της, αυτό θα γίνει δίχως χρονοτριβή.

● Για να παραφράσουμε τον Λένιν, θα ισχυριστούμε ξανά ότι η ποσότητα έχει τη δική της ποιότητα – και όταν η ποσότητα αυτή φορτιστεί με αποφασιστικότητα, δεν θα έχουν πλέον καμία ισχύ τα φτηνά τερτίπια και οι δικαιολογίες που προβάλλουν οι εμπροσθοφύλακες της παρακμής.

● Η αποκατάσταση της ελληνικότητας στην Ελλάδα βρίσκεται μια απόφαση μακριά…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα