Ηρεμολόγιο Τετάρτης 24/01/2024

● Η Ιεραρχία της Εκκλησίας, με χαρακτηριστική καθυστέρηση, αποφάσισε ότι δεν συμφωνεί με τον «γάμο» ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών από τέτοιου είδους ζευγάρια. Κάλλιο αργά παρά ποτέ μεν, αλλά αυτή η καθυστέρηση δείχνει πόσος φόβος υπάρχει -κυρίως από την πλευρά του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου- για τα ράμματα που μπορεί να έχει η κυβέρνηση Μητσοτάκη για διάφορες… γούνες.

● Θα έχει πολύ ενδιαφέρον στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να ξαμοληθούν στις ρούγες οι νεοδημοκράτες βουλευτές που θα έχουν ψηφίσει αυτό το σατανο-νομοσχέδιο και να μιλάνε για «πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια» και για τον «άθεο ΣΥΡΙΖΑ».

● Ας μην ξεχνάμε ότι ουδείς μπορεί να φτάσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε αντιχριστιανικές επιδόσεις – και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο πρέπει να τον αμείψει πλουσιοπάροχα «ο άρχων του κόσμου τούτου».*

● Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε τους ιερούς ναούς, δίωκε ιερείς που λειτουργούσαν και μεταλάμβαναν κόσμο, απαγόρευσε την περιφορά του Επιταφίου και άλλαξε ώρα στην… Ανάσταση.

● Ο πανικός της κυβέρνησης για το οριστικό διαζύγιο που παίρνει το κόμμα της Ν.Δ. από τη βάση του είναι τόσο μεγάλος, ώστε θυμήθηκαν να δώσουν χαρτζιλίκι για τις γεννήσεις (ενώ λέγανε ότι θα κατατίθετο «action plan» τον Μάιο) και αύξηση στον βασικό μισθό.

● Οι ευρωεκλογές πλησιάζουν και είναι μια λαμπρή ευκαιρία να δείξει ο λαός στον Μητσοτάκη, διά της ψήφου του, την άποψή του για τους γκέι «γάμους».

● *Στο Κατά Ιωάννην 12:31 και 16:11 ο διάβολος αποκαλείται «άρχων του κόσμου τούτου» και στη Β΄ Προς Κορινθίους Επιστολή του Αποστόλου Παύλου χαρακτηρίζεται «θεός του αιώνος τούτου».

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα