Ηρεμολόγιο Δευτέρας 19/02/2024

● Ερώτηση στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα: Επιτρέπονται τα χειροκροτήματα, οι αποδοκιμασίες, γενικά ο θόρυβος και οι φωνασκίες σε όλους όσοι παρακολουθούν συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής από τα θεωρεία; Τι προβλέπει ο κανονισμός σε τέτοιες περιπτώσεις;

● Στην ψηφοφορία για τους «γάμους» των ομοφυλοφίλων το προεδρείο της Βουλής εφάρμοσε τον κανονισμό για όσους βρίσκονταν στα θεωρεία και συμπεριφέρονταν λες και πήγαν στο γήπεδο;

● Και τώρα που θεσμοθετήθηκε ο «γάμος» των ομοφυλοφίλων και πέφτουν βροχή τα συχαρίκια από τις ξένες πρεσβείες, αρκετοί από την κυβέρνηση -και ειδικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης- έχουν την εντύπωση ότι η αντιπαθής σε εκείνους χριστιανική πλειοψηφία ηττήθηκε και ότι ο δρόμος της μετατροπής της κοινωνίας σε νεοταξικό χυλό πλέον είναι λεωφόρος. Το πόσο εσφαλμένη είναι αυτή η άποψη θα φανεί στις ευρωεκλογές, οι οποίες δεν απέχουν πολύ…

● Η Ελένη Παπαδοπούλου, αρθρογράφος της «δημοκρατίας», έγραψε κάτι εύστοχο για την υπερπροβολή της υπόθεσης της οικογένειας των παλαιοημερολογιτών που ζουν (περίπου) εκτός κοινωνίας και την… παράλειψη των ΜΜΕ και των εισαγγελέων να ασχοληθούν με κοινότητες των Ρομά που ζουν εκτός κοινωνίας, σε άθλιες συνθήκες και δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο:

● Το κείμενό της αναρτήθηκε στο διαδίκτυο και έχει ως εξής:

● «Ολως τυχαίως η είδηση ότι οικογένεια παλαιοημερολογιτών με παιδιά ζει μακριά από την κοινωνία εμφανίστηκε με την ψήφιση του “γάμου” ομοφυλοφίλων. Και φαγώθηκαν τα ΜΜΕ. Να μας πείσουν ότι υπάρχουν “γκάου” οικογένειες ετεροφυλόφιλων και δη χριστιανών. Ενώ οι ομοφυλόφιλες με τα αγορασμένα παιδιά είναι σαφώς καλύτερες.

● Τα ΜΜΕ βέβαια δεν έχουν ακούσει τίποτα για τους τσαντίρηδες που έχουν τα παιδιά τους άπλυτα να ζητιανεύουν, να κοιμούνται σε τσαντιρομαχαλάδες, να κλέβουν, ενώ το σχολείο είναι άγνωστη λέξη. Και αυτοί είναι ολόκληρες κοινότητες.

● Ενα ρεπορτάζ δεν έχω δει. Εκεί οι εισαγγελείς κοιμούνται. Τους παλαιοημερολογίτες τούς κρεμάσαμε στα μανταλάκια. Οι τσαντιρολαίοι δεν ενοχλούν. Μπορούν να συνεχίσουν να ζουν σαν Νεάντερταλ χωρίς πρόβλημα».

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα