Ηρεμολόγιο Δευτέρας 26/02/2024

● Σαν σήμερα το 2014 ιδρύθηκε ένα κόμμα που διαφημίστηκε από τα συστημικά ΜΜΕ όσο περίπου και τα μεγάλα. Το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη ιδρύθηκε το 2014 και έβαλε λουκέτο το 2019, πριν καλά καλά προλάβει να συμπληρώσει πενταετία πολιτικού βίου.

● Βραχύβιος ο πολιτικός σχηματισμός του Σταύρου Θεοδωράκη αλλά χρήσιμος. Χρησίμευσε και στους Αμερικανούς και στους Γερμανούς και στους Σκοπιανούς, διότι όχι μόνο υπερψήφισε την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών και πρωτοστάτησε στην καμπάνια που έγινε υπέρ της.

● Επίσης χρησίμευσε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη (η «ιδεολογία» του Ποταμιού), ο οποίος επιθυμεί να ψηφίζεται από δεξιούς αλλά το κόμμα του να έχει μια εντελώς ποταμίσια «πατίνα» (βλ. «γάμος» ομοφυλοφίλων, νομιμοποίηση λαθρομεταναστών κ.ά.).

● Ισως να χρησιμεύσει και, σε βάθος χρόνου, στην Ελλάδα η σαγήνη που ασκεί το Ποτάμι στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οσο εκποταμίζει το κόμμα του άλλο τόσο θα χάνει σε ποσοστά.

● Ο συγγραφέας Γιάννης Κολοβός έκανε μια ενδιαφέρουσα αλλά και αρκετά δυσοίωνη ανάρτηση στο twitter, η οποία αναφέρεται στις επαφές που έχει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Δημήτρης Καιρίδης με τους Πακιστανούς (φωτό κάτω).

● Συγκεκριμένα, ο κ. Κολοβός αναφέρει ότι «ο Πακιστανός δημοσιογράφος Σαγιέντ Τζαμίλ συναντήθηκε με τον Δημήτρη Καιρίδη και συζήτησαν α) αν μπορούν οι παράνομοι Πακιστανοί που διαβιούν σε δομές να ενταχθούν στο πρόγραμμα νομιμοποίησης και β) τη διμερή συμφωνία Ελλάδας – Πακιστάν. Κατά τον Τζαμίλ, ο υπουργός ήταν “πολύ θετικός”».

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα