Ηρεμολόγιο Δευτέρας 04/03/2024

● Είπαμε, διαφωνούμε με τη νομοθέτηση του «γάμου» των ομοφυλοφίλων, αλλά δεν έχουμε και τίποτε προσωπικό μαζί τους ούτε επιθυμούμε να πάθουν κάτι. Γι’ αυτό διαβάσαμε (στο φιλομητσοτακικό σάιτ iefimerida) με αισθήματα θλίψης και ανησυχίας την ακόλουθη είδηση: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με το πρώτο ομόφυλο ζευγάρι που παντρεύτηκε στην Ελλάδα – Τους ευχήθηκε για τον γάμο τους».

● Πάνω που είπαν να φτιάξουν τις ζωές τους οι άνθρωποι, χτυπάει το τηλέφωνο, το σηκώνουν, είναι ο Μητσοτάκης στην άλλη άκρη της «γραμμής» κι αρχίζει τις ευχές. Aσ’ τους, βρε μεγάλε, ήσυχους, αφού το ξέρεις το μαύρο σύννεφο της γκίνιας που κουβαλάει το σόι, τι τις θέλεις τις ευχές;

● Ο Ιρακινός που πήγε να σφάξει τη νεαρή Ελληνίδα στην Ερμού ισχυρίζεται ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα θρησκευτικά κίνητρα πολλών εγκλημάτων τζιχαντιστών στην Ευρώπη οι Aρχές τα «μεταμφιέζουν» σε ψυχοπάθεια μην τυχόν και σηκώσει κεφάλι η «Aκροδεξιά». Προτιμούν να επιβληθεί η σαρία σ’ ολόκληρη την Ε.Ε. παρά να βγάλει μισό βουλευτή παραπάνω κάποιο εθνικιστικό κόμμα.

● Ο Τσίπρας είπε ότι αυτό που συνέβη στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «η επανάσταση της μετριότητας». Κάπως έτσι δικαιολογεί την απόφασή του να μην εμφανιστεί εκεί. Αφού ο ΣΥΡΙΖΑ και τώρα και επί Τσίπρα, μέσες-άκρες, στελεχωνόταν και στελεχώνεται από τα ίδια πρόσωπα. Oσο ήταν ο Τσίπρας αρχηγός αυτοί ήταν άριστοι και τώρα που λείπει έγιναν μέτριοι; Επιχειρήματα, ατάκες και πολιτικές της οκάς…

π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα