Ηρεμολόγιο Πέμπτης 07/03/2024

● Α πα πα, βρε παιδί μου, παράγινε αυτό το κακό με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και τα e-mails που έστελνε η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου στους ομογενείς, που κάποτε ήταν ιθαγενείς, αλλά πήραν των ομματιών τους και έφυγαν για να γλιτώσουν.

● Και τώρα εκείνοι που έχουν ήδη γλιτώσει από τον υπαρκτό μητσοτακισμό, διότι βρίσκονται στα ξένα, διαμαρτύρονται γιατί βρήκε την ηλεκτρονική διεύθυνσή τους η Ασημακοπούλου και τους στέλνει e-mail και τους παρενοχλεί, παραβιάζοντας τα προσωπικά δεδομένα τους.

● Λες και υπάρχουν προσωπικά δεδομένα σε μια χώρα που αποτελεί ιδιοκτησία των ξένων και μιας χούφτας ολιγαρχών – νταβατζήδων.

● Ολα τα δεδομένα μας είναι κατασχεμένα από τους προαναφερθέντες «πατερούληδες» προτού καν έρθουμε στη γη και θα παραμένουν κατασχεμένα έως ότου φύγουμε στο Επέκεινα. Οπότε, από ιστορικής απόψεως δεν τίθεται θέμα.

● Μερικά ζητηματάκια υφίστανται σε πτυχές του δημόσιου και ιδιωτικού βίου, με τις οποίες ελάχιστοι ασχολούνται: το πνεύμα και το γράμμα του νόμου, το ήθος στην πολιτική, η δεοντολογία της επικοινωνίας και άλλα τέτοια αδιάφορα για την ελίτ μιας παραδοσιακής μπανανίας, όπως η δική μας.

● Και τι έγινε, αν δίνεις το e-mail σου στο υπουργείο Εσωτερικών και καταλήγει στα «βελούδινα» χέρια της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου; Μήπως κακοπέσανε εκεί;

● Δηλαδή και να έφτασαν μέσω του Εσωτερικών στην Αννα Μισέλ, δεν τρέχει και τίποτα. Αυτό δεν συνιστά «αλλοίωση των εκλογών». Το είπε ο Πλεύρης, ο Θανάσης, αυτός που διπλοκλείδωσε τους Ελληνες στα σπίτια τους επί κορονοϊού και κατάφερε να πεθάνουν «μόνο» 38.000 άτομα. Και όσοι πέθαιναν με επίσημη διάγνωση Covid-19 θάβονταν τυλιγμένοι σε πλαστικές σακούλες και τώρα τους ξεθάβουν και διαπιστώνουν πως δεν έλιωσαν. Για τέτοιες επιτυχίες του Πλεύρη μιλάμε – άρα θα έχει δίκιο ο πεπειραμένος βουλευτής της Ν.Δ. σε όσα λέει.

● Αντί, λοιπόν, να καταστροφολογούμε και να γκρινιάζουμε, ας προτείνουμε κάτι δημιουργικό: το σύνολο των ψήφων των αποδήμων να πιστωθεί από τώρα στη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη για να λήξει έτσι όμορφα ο ανούσιος καβγάς και να μην μπει καν στον κόπο το υπουργείο Εσωτερικών να μετράει σταυρούς.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα