Ηρεμολόγιο Τρίτης 12/03/2024

● Το νέο είναι μεγάλο αλλά ανησυχητικό, ίσως και δυσάρεστο. Ο Ανδρέας Λοβέρδος, από τη μια, μας γιόμισε τα στήθια με ανυπόκριτη χαρά, μόλις ανακοίνωσε την ίδρυση κόμματος στο οποίο ηγείται, και, από την άλλη, μας θορύβησε δηλώνοντας σε εκπομπή της ΕΡΤ: «Εάν δεν κερδηθεί το 3% στις ευρωεκλογές, θα είναι η τελική πράξη της πολιτικής μου πορείας». Δηλαδή, θα τα βροντήξει από την πολιτική!

● Η στήλη καλεί σύσσωμο το εκλογικό κοινό, ημεδαπούς κι αλλοδαπούς που μόλις νομιμοποίησε ο Μητσοτάκης, Ελληνες, Πακιστανούς, Ουζμπέκους, Βιετναμέζους, Μπανγκλαντέζους και Αφγανούς, να τιγκάρουν, μέχρι σκασμού, τις κάλπες με ψηφοδέλτια του κόμματός του. Δεν μπορεί η Ελλάς να στερηθεί τέτοιο τεφαρίκι.

● Ο Μητσοτάκης απουσίασε από την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια επειδή ταξίδεψε, μόνος του και υπό άκρα μυστικότητα, στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Είναι φως φανάρι τι πήγε να κάνει εκεί.

● Η Ελβετία, γενικά, και η Ζυρίχη ειδικά φημίζεται για τις τράπεζες, τις σοκολάτες και τα ρολόγια χειρός που διαθέτει σε αφθονία. Ο Μητσοτάκης σίγουρα τραβήχτηκε μέχρι εκεί για τις σοκολάτες. Με τόσον αγώνα για την πατρίδα, τον έπιασε υπογλυκαιμία.

● Πέθανε την Κυριακή ένας χρυσός άνθρωπος και εξαιρετικός συνάδελφος. Ο Σταύρος Βρανάς, που κόσμησε τις τάξεις του χώρου των μέσων ενημέρωσης επί δεκαετίες, την Κυριακή έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, σε ηλικία 60 ετών. Ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό του, την Ελενα Σολωμού, που είναι κι εκείνη συνάδελφος δημοσιογράφος, και στα δύο αγόρια που αφήνει πίσω του.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα