Ηρεμολόγιο Τετάρτης 20/03/2024

● Ο Αδωνις Γεωργιάδης έχει μια σημαντική δουλειά να κάνει, πέρα από το να μιλάει αδιάκοπα στα ΜΜΕ πλαταγίζοντας τα χείλη του, κάνοντας τον κάπως αηδιαστικό ήχο «πλατς πλουτς».

● Η δουλειά που κάνει είναι και να εκφράζει το υποσυνείδητο του Μητσοτάκη και να λειτουργεί σαν λαγός για να υπολογίσει το επιτελείο Μητσοτάκη πόσο θα μπορούσε να αντιδράσει η κοινή γνώμη σε κάποιο άθλιο νομοθέτημα.

● Για τη διαρροή των e-mails των ψηφοφόρων του εξωτερικού, που είχαν την αφέλεια να τα εμπιστευτούν στο υπουργείο Εσωτερικών, όχι μόνο δεν αποδοκίμασε την Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αλλά πρότεινε η διανομή των προσωπικών δεδομένων των ψηφοφόρων να γίνει νόμος!

● Σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ δήλωσε:

● «Η δική μου πολιτική άποψη ως βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, όχι τόσο ως υπουργός, γιατί δεν έχω νομοθετική αρμοδιότητα στο συγκεκριμένο, είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε τον νόμο και για την πολιτική εκστρατεία οι πολιτικοί όλων των κομμάτων να μπορούν να χρησιμοποιούν όλα αυτά τα προσωπικά δεδομένα και να στέλνουμε αν θέλει και αν δεν θέλει να τον μπλοκάρουμε, καμία αντίρρηση. Αλλιώς στο τέλος δεν θα μπορούμε να κάνουμε εκλογές. Αυτή είναι η γνώμη μου».

● Αυτή κι αν είναι μέθοδος ξεπεράσματος όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και γενικότερα το σύστημα. Κάθε έγκλημα, όσο βαρύ κι αν είναι, να αντιμετωπίζεται σαν νόμιμη πράξη αν το κάνει βουλευτής, υπουργός ή πολιτευτής.

● Επίσης στην ίδια εκπομπή ο Αδωνις -πλατς πλουτς- Γεωργιάδης είπε ότι πάσχει από ακράτεια λόγου. Οντως πάσχει από ακράτεια, διότι τα λόγια του και η πολιτική του βρομούν σαν… (προσθέστε τη λέξη).

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα