Ηρεμολόγιο Παρασκευής 12/04/2024

● H εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη είπε για τη στάση της απέναντι στους χαροκαμένους γονείς των παιδιών που σκοτώθηκαν στα Τέμπη: «Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι παρέπεμψα τον οιονδήποτε στην Εκκλησία, δεν συμπεριφέρθηκα με τον κυνισμό που μου αποδίδεται».

● Να μας επιτρέψει η σεβαστή κυρία Αδειλίνη να μη θεωρηθούν απόλυτα έγκυροι οι ισχυρισμοί της. Οι γονείς που βρέθηκαν μπροστά της και ελληνικά ξέρουν, και να μην παρερμηνεύουν δηλώσεις γνωρίζουν. Ούτε είχαν ή έχουν κάποιο συμφέρον να στραφούν εναντίον της. Οπότε, είναι αυτονόητο ποιους θα πιστέψει η κοινωνία και ποιους όχι.

● Στη φωτογραφία βλέπουμε γκράφιτι που έχει γίνει σε πολυκατοικία στην Αθήνα, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας (αρ. 40). Την έστειλε στη στήλη αναγνώστης. Η ανθελληνική ρητορική μίσους και η αντιπατριωτική δράση δεν διώκονται. Αντιθέτως, επικροτούνται και ενθαρρύνονται.

● Πάντως, αξίζει τον κόπο να σκεφτεί κάποιος αυτό το σύνθημα που είναι τόσο διαδεδομένο στον χώρο των αναρχικών, των ακροαριστερών και των δικαιωματιστών.

● «Να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς». Δηλαδή, και μόνο η ύπαρξη της χώρας, η διατήρησή της εν ζωή εκλαμβάνεται ως απειλή για εκείνους που της επιτίθενται. Η εναντίωσή τους στην εστία των Ελλήνων είναι καθολική. Γιατί, άραγε, δεν φεύγουν να βρουν την υγειά τους;

● Η χώρα δεν πρόκειται να πεθάνει, όσο και να μουντζουρώνουν διάφοροι πράκτορες ή ψυχοπαθείς τους τοίχους με τις μπογιές τους γράφοντας μισελληνικά συνθήματα.

● Θα επιβιώσει όλων ημών η Ελλάδα, θα ακμάσει και θα μακροημερεύσει φωτίζοντας τον κόσμο. Και θα τη βλέπουν από τον Τάρταρο στον οποίον θα έχουν ριχτεί όλοι τούτοι και θα θλίβονται. Οσοι την αγαπούν θα στρέφουν το βλέμμα της ψυχής τους προς την πατρίδα και θα αγαλλιάζουν.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα