Ηρεμολόγιο Τρίτης 23/04/2024

● Αν θέλει κάποιος να αρχίσει την ημέρα υποχωρώντας ατάκτως σε πνευματικό επίπεδο, μπορεί να συντονιστεί με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

● Εκεί, αν αντέχει το στομάχι του τηλεθεατή από το πλεόνασμα αποστροφής που προκαλεί το ακρόαμα, μπορεί να παρακολουθήσει ελαφρώς ακατάληπτες δημηγορίες περί δικαιωματισμού από τη συνήθως οργισμένη παρουσιάστρια και τον παρηκμασμένο, ακαταπαύστως αερολογούντα ριαλιτά Ανδρέα Μικρούτσικο.

● Η θεματολογία τους είθισται να περιλαμβάνει, σε γενναίες δόσεις, την προώθηση της νεοταξικής ατζέντας και τους κινδύνους που παρουσιάζουν για την κοινωνία όλοι όσοι υπερασπίζονται, έστω και εμμέσως, την παραδοσιακή κοινωνία.

● Ο ζήλος, πάντως, με τον οποίον ξιφουλκούν εναντίον των «σκοταδιστών» είναι δηλωτικός των ελλειμμάτων που προκαλεί στη συγκρότηση του χαρακτήρα, από τη μια, η αγωνία της τηλεθέασης και, από την άλλη, το αίσθημα των ματαιωμένων φιλοδοξιών.

● Ο Πλάτων έλεγε ότι ουδείς άνθρωπος είναι κακός. Η άγνοια μπορεί να τον οδηγήσει να συμπεριφέρεται εσφαλμένα. Αν είχε δίκιο ή όχι, ίσως να μην το μάθουμε κατά τη διάρκεια του βίου μας. Σίγουρα όμως μπορούμε να ξεχωρίσουμε ένα κακό τηλεοπτικό προϊόν, το οποίο μπορεί και να παράγεται από καλούς ανθρώπους.

● Ε, λοιπόν, το τηλεοπτικό προϊόν της Καινούργιου και του Μικρούτσικου είναι κάκιστο. Το να διαβάσει κάποιος έστω και μισή σελίδα από το πιο βαρετό και ανούσιο βιβλίο που έχει τυπωθεί ποτέ είναι απείρως προτιμότερο και ψυχωφελέστερο από την παρακολούθηση του, ομολογουμένως ταιριαστού, διδύμου Καινούργιου – Μικρούτσικου.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα