Ηρεμολόγιο Πέμπτης 25/04/2024

● Λίγα εικοσιτετράωρα αφότου ο αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός αποδοκίμασε στο κήρυγμά του τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον αποκάλεσε «βδέλυγμα της ερημώσεως», αναρτήθηκε στο διαδίκτυο το φοβερό βίντεο του βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Καλλιάνου.

● Στο βίντεο, ο Καλλιάνος (κεντρική φωτό) καταγγέλλει τη διάλυση του ΕΣΥ και την απαράδεκτη συμπεριφορά γιατρών δημόσιου νοσοκομείου στον πατέρα του – μια συμπεριφορά που επιδείνωσε την ήδη κλονισμένη υγεία του.

● Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου έπαθε ανακοπή και οδηγήθηκε στην Εντατική, και ο Αδωνις Γεωργιάδης με ανακοίνωσή του προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Τα επιτίμια που άκουσε στην Εκκλησία από τον αρχιμανδρίτη Σεβαστιανό δεν του έφεραν πολύ… γούρι.

● Η Βουλή έγινε αρένα. Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος ξυλοδάρθηκε από τον πρώην βουλευτή των «Σπαρτιατών» (και νυν ανεξάρτητο) Κωνσταντίνο Φλώρο. Η κατάσταση στην οποία οδεύει η χώρα παραπέμπει στη δεκαετία του ’60. Εκσυγχρονιζόμεθα οπισθοχωρώντας ατάκτως.

● Οι Αρεοπαγίτες αποφάνθηκαν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν ο πραγματικός αρχηγός των «Σπαρτιατών» – κάτι που δεν απέχει από την πραγματικότητα. Ωστόσο, δίκαιο θα είναι να αποφανθεί ο Αρειος Πάγος για την πραγματική ηγεσία και άλλων, συστημικών κομμάτων.

● Δηλαδή, να μας πουν σε πόσα κόμματα αρχηγεύει ο πρέσβης των ΗΠΑ (πάνω φωτό) και σε πόσα ο πρεσβευτής της Γερμανίας. Και να μας αποκαλύψουν σε πόσα κόμματα είναι ηγέτες μερικές πολύ ξακουστές, διαπλεκόμενες μουτσούνες της σεπτής πατρίδος…

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα