Μελόνι: Χωρίζει μετά από 10 χρόνια δεσμού

Εξαντλήθηκε η υπομονή της Ιταλίδας πρωθυπουργού με τις ανάρμοστες συμπεριφορές και τις απρεπείς δημόσιες προτάσεις του συντρόφου της

Tην ώρα που η Βουλή της Ρώμης εξετάζει τον κρατικό προϋπολογισμό του 2024 και η Ιταλία είναι επί ποδός για τυχόν τρομοκρατική επίθεση, η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι υποχρεώθηκε να ασχοληθεί με τον… χωρισμό της. Εναν χωρισμό, μάλιστα, που τα έχει όλα: ηχητικά ντοκουμέντα, βίντεο και πιπεράτα σχόλια… Με ανάρτησή της στο Instagram η Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε ότι, ύστερα από 10 χρόνια δεσμού, χωρίζει από τον σύντροφό της, τον 42χρονο Αντρέα Τζαμπρούνο.

«Οι δρόμοι μας έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό, τώρα ήρθε η ώρα της επίσημης διαπίστωσης» σχολίασε η Ιταλίδα πρωθυπουργός, όμως η αλήθεια είναι ότι ο σύντροφός της δεν της άφησε κανένα περιθώριο. Ο παρουσιαστής της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής «Ημερολόγιο της ημέρας» καταγράφηκε να εκτρέπεται σε συμπεριφορές απρεπείς και ανάρμοστες, σκηνές που βιντεοσκοπήθηκαν/ηχογραφήθηκαν και στη συνέχεια κοινοποιήθηκαν στο ευρύ κοινό από σατιρική εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης.

Ο Τζαμπρούνο πιάστηκε στα… πράσα να φλερτάρει μια συνάδελφό του, λέγοντάς της αστειευόμενος: «Γιατί δεν σε συνάντησα νωρίτερα;» Στη συνέχεια την εξαίρει καταρχάς για τις στιλιστικές της επιλογές αλλά και για την ευφυΐα της, ενώ τη χαϊδεύει στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Καθώς προετοιμάζεται να βγει στον αέρα ενημερώνει τους παρευρισκομένους στο στούντιο πως «για μένα η μοναδική γνώμη που μετρά είναι της Βιβιάνα». Η 46χρονη δημοσιογράφος Βιβιάνα Τζουλιέλμι βρισκόταν εκτός αέρα στο στούντιο του καναλιού Milan TV. Και, παρότι εκείνη διατήρησε την αξιοπρέπειά της μπροστά στα όσα της είπε ο σύντροφος της Μελόνι, η δημοσιοποίηση των σχετικών βίντεο οδήγησε την Ιταλίδα πρωθυπουργό στην απόφαση του χωρισμού.

Η Τζουλιέλμι είδε τη σατιρική εκπομπή «Striscia la Notizia» να προβάλλει το ηχητικό απόσπασμα στο οποίο ο Τζαμπρούνο τη ρωτά προκλητικά αν μπορεί να ακουμπά τα γεννητικά του όργανα ενώ της μιλά, για να πάρει την καυστική απάντηση ότι «ούτως ή άλλως αυτό κάνει», και συνεχίζει προτείνοντάς της ένα τρίο ή και ένα κουαρτέτο αν το επιθυμεί…

Η εφημερίδα «La Repubblica» γράφει ότι οι αποκαλύψεις προκάλεσαν εντονότατη ανησυχία στο κυβερνητικό μέγαρο της Ρώμης και ότι με την ανάρτησή της η Μελόνι θέλησε ενδεχομένως να προλάβει και τη μετάδοση άλλων αποσπασμάτων της εκπομπής. «Ολοι όσοι πίστεψαν ότι θα με αποδυναμώσουν, χτυπώντας με σε προσωπικές μου υποθέσεις, πρέπει να γνωρίζουν ότι, όσο και αν μια σταγόνα νερό μπορεί να ελπίζει ότι θα διαβρώσει την πέτρα, η πέτρα παραμένει πέτρα και η σταγόνα δεν είναι τίποτε άλλο παρά νερό» έγραψε χαρακτηριστικά η επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης. Το μήνυμα που επιδιώκει να περάσει είναι ότι οι ιδιωτικές της υποθέσεις δεν πρόκειται να έχουν επιπτώσεις στο κυβερνητικό της έργο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα