Σοκ στην Αγγλία: Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο

Σοκ προκάλεσε χθες βράδυ η είδηση πως ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο – είδηση που έδωσε στη δημοσιότητα με ανακοίνωσή του το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη, αλλά για όγκο που ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επέμβασής του.

Παρόλα αυτά, αν και η μορφή του καρκίνου του δεν έχει αποκαλυφθεί, πάντα κατά την ανακοίνωση του παλατιού, ο βασιλιάς άρχισε «τακτικές θεραπείες» χθες, Δευτέρα. «Η αυτού μεγαλειότης άρχισε σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια του οποίου οι γιατροί τού συνέστησαν να αναβάλει τις δημόσιες υποχρεώσεις του. Ο βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την ταχεία παρέμβασή της, η οποία κατέστη δυνατή χάρη στην πρόσφατη επέμβαση. Παραμένει απόλυτα θετικός όσον αφορά τη θεραπεία του και προσβλέπει στην επιστροφή του σε πλήρη δημόσια καθήκοντα το συντομότερο δυνατό. Η αυτού μεγαλειότητα επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις εικασίες και με την ελπίδα ότι μπορεί να βοηθήσει στην κατανόηση του κοινού για όλους εκείνους σε όλον τον κόσμο που νοσούν από τον καρκίνο» ανέφερε χαρακτηριστικά η ιστορική ανακοίνωση του παλατιού.

Οπως μετέδιδαν χθες τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ουδείς γνωρίζει εκτός Μπάκιγχαμ -τουλάχιστον στη φάση αυτή- το στάδιο του καρκίνου του βασιλιά, ενώ έγινε γνωστό πως, αν και κατά το επόμενο διάστημα ο Κάρολος θα αναστείλει τις δημόσιες εκδηλώσεις του, θα συνεχίσει να ασκεί τον συνταγματικό του ρόλο ως αρχηγός του κράτους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα