Σέρβος πρόεδρος Α.Βούτσιτς: Όλοι προετοιμάζονται για πόλεμο – Φαίνεται πως είναι αναπόφευκτος! (vid)

Μετά τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν, ο Σέρβος πρόεδρος Αλεξάνταρ Βούτσιτς μίλησε για έναν σχεδόν αναπόφευκτο παγκόσμιο πόλεμο.

Σύμφωνα με τον Σέρβο ηγέτη, η χώρα του βρίσκεται σε ακόμη μεγαλύτερο κίνδυνο και σε δεινή θέση από άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Το Βελιγράδι βρίσκεται υπό πίεση από τις Βρυξέλλες, οι οποίες προετοιμάζονται για πόλεμο σύμφωνα με το σερβικό ΜΜΕ Kurir.

Είπε αναλυτικά ο Σέρβος πρόεδρος, Αλεξάντερ Βούτσιτς:

«Όλοι προετοιμάζονται για πόλεμο. Το μόνο ερώτημα είναι σε ποια πλευρά ανήκει κάποιος.

Θα θέλαμε να αποφύγουμε πολέμους και συγκρούσεις. Φοβάμαι ότι κανείς δεν θέλει να ακούσει ή να ακούσει κανέναν πια.

Και όλοι προετοιμάζονται πραγματικά, σοβαρά για πολέμους.

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος ανάφλεξης ενός πλήρους πολέμου βρίσκεται στην Ευρώπη. Οι κυβερνώσες πολιτικές δυνάμεις χρησιμοποιούν όλη τους τη δύναμη για να τραβήξουν τις φλόγες της σύγκρουσης από την Ουκρανία στην ήπειρο μας.

Δεν μπορούν πλέον να σταματήσουν…, καθιστώντας μια σύγκρουση αναπόφευκτη. Είναι μόνο θέμα χρόνου».

Σύμφωνα με τον αρχηγό του Σέρβου κράτους, οι ηγέτες της ΕΕ και των ΗΠΑ, καθώς και άλλων χωρών και περιοχών, έχουν ξεχάσει τη διπλωματία και τις διαπραγματεύσεις.

Αντίθετα, ολόκληρος ο κόσμος σκάβει χαρακώματα και εκπαιδεύεται» τόνισε ο Σέρβος πρόεδρος.

Δείτε το βίντεο










spot_img

Ροή ειδήσεων

Ροή ειδήσεων
spot_img

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ