O οίκος Zolotas παρουσίασε με επιτυχία τη νέα συλλογή κοσμημάτων «ZOE» Γούρι 2026 στο κατάστημά του στην Αθήνα.
- Από τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο
Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιώργος Παπαλέξης καλωσόρισε τα εκλεκτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΕΠΑΠ, αποδίδοντας τιμή στο έργο αγάπης και προσφοράς της, καθώς ακόμα μία χρονιά το γούρι στηρίζει έμπρακτα τα γενναία «Βήματα Ζωής» των παιδιών με αναπηρία.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν και η ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, αλλά τα φλας μονοπώλησε η Κατερίνα Καινούργιου (με μαύρο φόρεμα και σακάκι) – λόγω της φημολογούμενης εγκυμοσύνης της.

Η Citronne Gallery, στο Κολωνάκι, εγκαινίασε την ατομική έκθεση-εγκατάσταση του Νίκου Ποδιά «Safe Area» («Ασφαλής Περιοχή»). Ο Νίκος Ποδιάς αντλεί τη θεματική του από παραδόσεις και απηχήσεις του παγκόσμιου πολιτισμού. Η «Ασφαλής Περιοχή» είναι μια νέα ενότητα έργων, η οποία συγκροτεί ένα περιβάλλον αναπάντεχα μυστήριο και γοητευτικό.





Πηγή: Εφημερίδα Espresso


