Ο Κωνσταντίνος Αργυρός παρουσιάζει σε πρώτη προβολή την εμβληματική και sold out συναυλία του στο Royal Albert Hall του Λονδίνο, την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, στις 4 το απόγευμα, στο Θέατρο Παλλάς.
Πλαισιωμένος από συμφωνική ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο επιτυχημένος και πάντα δημιουργικός καλλιτέχνης παρουσίασε στο θρυλικό θέατρο του Λονδίνου μία υψηλής αισθητικής μουσική παράσταση με τρεις ιδιαίτερες θεματικές ενότητες.
Tο πρόγραμμα περιελάμβανε μερικές από τις Νo 1 προσωπικές δισκογραφικές επιτυχίες του, τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων συνθετών που έχουν αφήσει εποχή, καθώς και τραγούδια από την πλούσια μουσική παράδοση και κληρονομιά της χώρας μας, που έδωσαν «άρωμα» Ελλάδας στο κατάμεστο Royal Albert Hall.


