Οι «Ράδιο Αρβύλα» ξαναμοίρασαν την τράπουλα της prime time ζώνης!
Οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης επέστρεψαν στις 3/11 στη σάτιρα της επικαιρότητας με την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», επιφυλάσσοντας για τους τηλεθεατές ένα άκρως… ελληνικό αφιέρωμα.
- Από τη Μαρία Ανδρέου
Ανασύροντας ένα βίντεο που είχε δει προ εβδομάδων στα κανάλια ο Αντώνης Κανάκης, προσπάθησε να βρει την αρχή του κουβαριού στα δύσβατα «χωράφια» του ΟΠΕΚΕΠΕ.
«Αυτή είναι κουνιάδα της Σεμερτζίδου, η οποία έκανε όλα αυτά που έκανε, και δείτε πόσο βαρύ τούς έπεσε το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ» είπε γελώντας. Στο κλιπ φαίνεται μια πλουμιστή τραγουδίστρια μπροστά από μία Φεράρι, με έναν μουσικάντη να παίζει κλαρίνο.
Το πρώτο σχόλιο του Αντώνη Κανάκη ήταν το εξής για τη χώρα μας: «Τι ακριβώς έγινε τώρα; Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφάλι μου στο τραπέζι. Ενα κλαρίνο, μία Φεράρι και ένα σκάνδαλο είναι όλη η Ελλάδα».
Οι τηλεθεατές ανυπομονούσαν, όπως φάνηκε, για την επιστροφή των «Ράδιο Αρβύλα», αφού τόσο στο δυναμικό κοινό όσο και στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος τηλεθέασης της εκπομπής ήταν μεγαλύτερος τόσο από τη σειρά του Alpha, «Να μ’ αγαπάς» όσο και των κεντρικών δελτίων ειδήσεων που έπαιζαν απέναντι σε Mega, Star και Σκάι.
Αναλυτικότερα, στο δυναμικό κοινό οι «Ράδιο Αρβύλα» συγκέντρωσαν 22,5%, ενώ το «Να μ’ αγαπάς» 11,9% αντίστοιχα, ενώ στο γενικό σύνολο η εκπομπή του ΑΝΤ1 σημείωσε 20,7% και η καθημερινή σειρά του Alpha 18,8%.
Με λίγα λόγια, η κόντρα με το «Να μ’ αγαπάς» ήταν ισχυρή, αλλά τους έβγαλε νικητές.
Οσον αφορά τα δελτία ειδήσεων που έπαιζαν απέναντι, στο δυναμικό κοινό οι ειδήσεις του Mega συγκέντρωσαν 16,2%, του Star 13,9% και του Σκάι 8,3%, ενώ στο γενικό σύνολο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega σημείωσε μέσο όρο 16,3%, του Star 11,2% και του Σκάι 8,3%.


