Σημαντικές αλλαγές στο «5×5» αποφάσισε ο ΑΝΤ1 για να δώσει ώθηση στο τηλεπαιχνίδι, που έχει κολλήσει σε χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης από τον ανελέητο ανταγωνισμό. Το τηλεπαιχνίδι, με παρουσιαστή τον αεικίνητο Θάνο Κιούση, λοιπόν, γίνεται «celebrity edition».
Μεγάλο ρετούς πραγματοποιεί ο ΑΝΤ1 στο τηλεπαιχνίδι με τον Θάνο Κιούση για να ξεφύγει από το μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, και έτσι το «5Χ5» γίνεται… σπέσιαλ, εορταστικό, με λαμπερούς καλεσμένους σε καθημερινή βάση.
Οι επώνυμοι
Μετά τη χλιαρή εκκίνηση σε επίπεδο τηλεθέασης το «5×5» ήταν φυσικό και επόμενο να δείξει σημάδια κόπωσης. Ο ΑΝΤ1 αποφάσισε, λοιπόν, να προχωρήσει σε μια σημαντική αλλαγή για να ενισχύσει το γνωστό τηλεπαιχνίδι. Στα καθημερινά επεισόδια προστίθενται επώνυμοι, που θα αναλάβουν τον ρόλο του «captain» (καπετάνιου) σε καθεμία από τις πεντάδες παικτών.
Τα γυρίσματα με τα νέα επεισόδια του «5×5» με την παρουσία των διάσημων προσκεκλημένων έχουν ήδη αρχίσει, ενώ θα βγουν στον αέρα του ΑΝΤ1 από τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το «παρών» στα celebrity επεισόδια του «5×5» είναι η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά μαζί με τον τραγουδιστή Χρήστο Μενιδιάτη, οι ηθοποιοί Μάνος Ιωάννου, Πάνος Σταθακόπουλος και Σταύρος Νικολαΐδης και πολλοί ακόμα.
Να τονίσουμε ότι όλο αυτό το διάστημα υπήρχαν έντονες φήμες ότι το τηλεπαιχνίδι θα διακοπεί ή ότι θα ολοκληρώσει τον κύκλο του μέχρι τις εορτές των Χριστουγέννων, αλλά να που ο ΑΝΤ1 τού δίνει το φιλί της ζωής και με αυτόν τον τρόπο ίσως το δούμε και στο β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν το 2026!


