Πληρωμή στο ΤΑΧISnet και με κάρτα!

Τακτοποιήστε τις ρυθμισμένες δόσεις σας στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, πατώντας στο πεδίο «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση»

Τη δυνατότητα να πληρώνουν τις μηνιαίες δόσεις των ρυθμίσεων τμηματικής καταβολής οφειλών προς το Δημόσιο μέσω χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών απευθείας από το σύστημα ΤΑΧISnet δίδει από χθες στους φορολογουμένους η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ).

Η πληρωμή είναι δυνατό να πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας «Προσωποποιημένη Πληροφόρηση» του TAXISnet, στη διαδικτυακή πύλη της ΑΑΔΕ, www.aade.gr. Με τη νέα παρεχόμενη υπηρεσία είναι δυνατή ακόμη και η πληρωμή δόσεων διαφορετικών ρυθμίσεων σε μία συναλλαγή και με την επιτυχή ολοκλήρωσή της τα υπόλοιπα των ρυθμισμένων οφειλών μειώνονται άμεσα.

Ειδικότερα:

α) Η πληρωμή των βεβαιωμένων στις ΔΟΥ ατομικών ρυθμισμένων οφειλών (φυσικών και μη προσώπων) δύναται να διενεργείται με τη χρήση καρτών πληρωμών, μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας του TΑΧΙSnet στη διαδικτυακή πύλη της ΑΑΔΕ. Ο χρήστης πρέπει να επιλέγει τη ρυθμισμένη οφειλή ή τις ρυθμισμένες οφειλές που επιθυμεί να πληρώσει και να προσδιορίζει το ακριβές ποσό καταβολής γι’ αυτές.

β) Η συναλλαγή ολοκληρώνεται στο διαδικτυακό περιβάλλον της ΔΙΑΣ Α.Ε. Ο φορολογούμενος καλείται να συμπληρώσει σε ειδική φόρμα τον αριθμό της κάρτας μέσω της οποίας επιθυμεί την πληρωμή, τον μήνα και το έτος λήξης της κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας που αναγράφεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Στη συνέχεια, το σύστημα της ΔΙΑΣ Α.Ε στέλνει στο κινητό τού φορολογουμένου έναν ειδικό κωδικό επιβεβαίωσης, τον οποίον πρέπει αυτός να πληκτρολογήσει σε συγκεκριμένο πεδίο προκειμένου να ολοκληρωθεί με ασφάλεια η συναλλαγή.

γ) Η ΑΑΔΕ δεν διατηρεί πρόσβαση σε στοιχεία της κάρτας, όπως τον αριθμό, τον μήνα, το έτος λήξης και τον αριθμό ασφάλειάς της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα