Δωρεάν πάγιο και επιπλέον εκπτώσεις απο τη ΔΕΗ έως το τέλος του έτους

Νέες εκπτώσεις στα τιμολόγια, καθώς και προσφορές ανακοίνωσε χθες η διοίκηση της ΔΕΗ στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου λογοτύπου και της νέας εικόνας της επιχείρησης.

Όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ Γ. Στάσσης, από 1η Οκτωβρίου μέχρι 31 Δεκεμβρίου θα προσφέρονται δωρεάν πάγιο για όλους, επιπλέον έκπτωση 8% στους ευάλωτους πελάτες, έκπτωση 8% σε οικιακούς πελάτες και επιχειρήσεις με καταναλώσεις πάνω από 2.000 Kwh, καθώς και διπλασιασμός της έκπτωσης στους πελάτες e-bill, που λαμβάνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό, από 5 σε 10 ευρώ. Ανακοίνωσε επίσης ότι πλέον η τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών θα γίνεται δωρεάν στο 800-900-1000. Επιπλέον, 24 καταστήματα της ΔΕΗ λειτουργούν από σήμερα έως τις 8 το βράδυ, ενώ σε 74 καταστήματα η εξυπηρέτηση μπορεί να γίνει με ραντεβού.

Αναφερόμενος στο επιχειρηματικό πλάνο, τόνισε ότι στόχος είναι το μερίδιο αγοράς της ΔΕΗ στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας από 2% σήμερα να φτάσει κοντά στο 20% το 2024.

«Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε κατά πολύ την ισχύ του 1GW μέχρι το 2023, μέσα από μια δεξαμενή έργων συνολικής ισχύος περίπου 6GW. Ενδεικτικά, έχουμε ήδη ξεκινήσει την κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων στην Πτολεμαΐδα, ισχύος 30MW, είμαστε κοντά στην επιλογή του αναδόχου για την κατασκευή και του μεγάλου φωτοβολταϊκού πάρκου των 200MW στην ίδια περιοχή, ενώ και στη Μεγαλόπολη είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την επιλογή του αναδόχου για την κατασκευή 50MW φωτοβολταϊκών».

Στην ανάγκη επιτάχυνσης της διαδικασίας έγκρισης των αιτήσεων για επενδύσεις στις ΑΠΕ αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης, που τόνισε πως σύντομα θα υπάρχει νέο νομοθετικό πλαίσιο για τις επενδύσεις σε μονάδες αντλησιοταμίευσης, καθώς και σε υπεράκτια αιολικά πάρκα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα