Μυτιληναίος: Υπεγράφη η σύμβαση για τον άξονα Ακτίου – Αμβρακίας

Την υπογραφή σύμβασης για το έργο «Υπολειπόμενες εργασίες για την ολοκλήρωση της οδικής σύνδεσης της περιοχής του Ακτίου με τον δυτικό άξονα Βορρά – Νότου» ανακοίνωσε η Mytilineos.

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει την ολοκλήρωση των εργασιών κατασκευής σε μήκος 32 χλμ. του αυτοκινητόδρομου Ακτίου – Αμβρακίας. Το αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει την κατασκευή τεσσάρων ανισόπεδων κόμβων, ενός ισόπεδου κόμβου καθώς και την κατασκευή παράπλευρου και κάθετου οδικού δικτύου, συνολικού μήκους 23 χλμ.

Το υπουργείο Υποδομών, κάνοντας χρήση του προβλεπόμενου στη σύμβαση δικαιώματος προαίρεσης, μπορεί να αναθέσει στη Mytilineos εντός δύο ετών πρόσθετη σύμβαση για τη σύνδεση του άξονα «Άκτιο – Αμβρακία» με την Ιόνια Οδό στον ανισόπεδο κόμβο Ριβίου.

Η ανάθεση του έργου αναδεικνύει την ικανότητα της εταιρίας να αναλαμβάνει σύνθετα και απαιτητικά κατασκευαστικά έργα και να τα παραδίδει με συνέπεια και με την ποιότητα που πάντα διακρίνει τη Mytilineos.

Η αξία της σύμβασης για τη Mytilineos είναι 73.465.594,83 ευρώ (πλέον 17.631.742,76 ευρώ για ΦΠΑ) και ο χρόνος περαίωσης του έργου είναι 30 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Η αξία της σύμβασης προαίρεσης εκτιμάται σε περίπου 5.000.000 ευρώ προ ΦΠΑ.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα