Σουβλάκια χωρίς πατάτες λόγω κόστους!

Μπορείς να απολαύσεις πίτα με γύρο χωρίς τηγανητές πατάτες; Μήπως μπορείς να δοκιμάσεις μερίδα σουβλάκια μόνο με ρύζι;

Κι όμως, αυτά θα δούμε το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από τα καταστήματα εστίασης της Θεσσαλονίκης, όπου φαίνεται ότι η αύξηση της τιμής του ηλιελαίου αλλάζει το… μενού στα σάντουιτς και τα σουβλάκια!

Αυτή είναι πλέον η νέα πραγματικότητα στα fast food και στις ψησταριές της Θεσσαλονίκης, αφού το ηλιέλαιο, το βασικό συστατικό για μια μερίδα τηγανητές πατάτες, πωλείται σε τιμές… χρυσού και οι επαγγελματίες εστίασης έβγαλαν τις τηγανητές πατάτες από τα μενού.

Μέσα σε έναν μήνα, η τιμή του ηλιελαίου υπερτριπλασιάστηκε, ενώ δύσκολα το βρίσκει κάποιος, ακόμα και στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Έτσι, μετά το ψωμί και τον καφέ, οι καταναλωτές, λόγω της καλπάζουσας κάθε μέρα ακρίβειας, στερούνται άλλη μια καθημερινή και μέχρι πρόσφατα οικονομική απόλαυση, αυτήν της τηγανητής πατάτας, που βγαίνει από τα συνοδευτικά του κρέατος και, εάν τη θελήσει, θα πρέπει να πληρώσει ακόμη και 1 ευρώ έξτρα στο σουβλάκι.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα