Οι Assos Boilers συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ» με βραβευμένα διεθνώς προϊόντα

Το Πρόγραμμα “ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ – ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ” επιχορηγεί νοικοκυριά για την αντικατάσταση ενεργοβόρων ηλεκτρικών θερμοσιφώνων, με νέους ηλιακούς θερμοσίφωνες σύγχρονης τεχνολογίας.

Οι ηλιακοι θερμοσιφωνες Assos Boilers συμμετέχουν στο πρόγραμμα προσφέροντας προϊόντα υψηλής αντοχής και ποιότητας, βραβευμένα διεθνώς.

Διαθέτουμε μοντέλα για κάθε ανάγκη, από 120 λίτρα έως 300 λίτρα, προηγμένης τεχνολογίας, με επιλεκτικούς συλλέκτες τιτανίου για μέγιστη απόδοση.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα (η προκαταρκτική λίστα δικαιούχων και επιλαχόντων) από την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα αντικατάστασης ηλιακού θερμοσίφωνα.

Όπως είναι γνωστό, η λίστα θα δημιουργηθεί με την ιεραρχική κατάταξη των αιτήσεων, με βάση μία σειρά από κοινωνικά και εισοδηματικά κριτήρια.

Στη συνέχεια, θα δοθεί ένα χρονικό διάστημα 10 ημερών στους αιτούντες, για την υποβολή τυχόν ενστάσεων, οι οποίες θα εξεταστούν στη συνέχεια. Έτσι, θα ανοίξει ο δρόμος ώστε περίπου στα μέσα Ιουλίου να εκδοθεί ο οριστικός κατάλογος κατάταξης των αιτήσεων και να ξεκινήσουν να εκδίδονται τα πρώτα voucher για τους ωφελούμενους.

Οι δικαιούχοι και τα ποσά επιδότησης

Η επιδότηση του προγράμματος θα κυμαίνεται από 50% έως 60% (δηλαδή στα 510 έως 904 ευρώ ανάλογα με το σε ποιά εισοδηματική κατηγορία ανήκει κάποιος δικαιούχος) και θα παρέχεται επιταγή voucher, την οποία ο κάθε δικαιούχος θα μπορεί να εξαργυρώσει σε προμηθευτή που θα επιλέξει, με την προϋπόθεση της απόσυρσης του υπάρχοντος ηλεκτρικού θερμοσίφωνα (χωρητικότητας τουλάχιστον 40 λίτρων).

Μάλιστα, επιδοτούνται και οι εργασίες εγκατάστασης του ηλιακού (π.χ. κόστος μεταφοράς, εγκατάστασης του νέου ηλιακού θερμοσίφωνα, απεγκατάστασης του παλαιού ηλεκτρικού θερμοσίφωνα, αναλώσιμα & εξαρτήματα κλπ.).

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε μας στο 210 5595624 (Όμιλος Εταιρειών Ηλιοακμή), ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.assosboilers.com

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα