Σημαντική διάκριση για την Optima bank

Αναδείχθηκε καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023 από τους «Financial Times» και το «The Banker»

Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023 ανακηρύχθηκε η Optima bank από τους «Financial Times» και τον διεθνή διαγωνισμό βραβείων τού «The Banker». Το περιοδικό «The Banker», με παρουσία 90 χρόνων στο τραπεζικό ρεπορτάζ και γνωστό για τις αναλύσεις του αναφορικά με τον παγκόσμιο χρηματοοικονομικό κλάδο, αξιολόγησε σε βάθος τα τραπεζικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, για να εντοπίσει εκείνα που έχουν παρουσιάσει εξαιρετικές επιδόσεις, ανθεκτικότητα και μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό.

Τα σπουδαία επιτεύγματα της Optima bank και σε αυτούς τους τομείς την έφεραν στο προσκήνιο, κερδίζοντας την τιμητική διάκριση «Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023». Σύμφωνα με την τράπεζα, η σπουδαία αυτή διάκριση αποτελεί αναγνώριση της ακλόνητης δέσμευσής της σε μια διαφορετική τραπεζική φιλοσοφία, που τοποθετεί τον πελάτη στο επίκεντρο και θέτει ως στόχο την παροχή της βέλτιστης τραπεζικής εμπειρίας.

Σε ανακοίνωσή της επισημαίνει πως ο διαφορετικός τρόπος λειτουργίας της τράπεζας, τα εντυπωσιακά της οικονομικά αποτελέσματα, καθώς και οι πολλαπλές καινοτομίες της ξεπερνούν τα ελληνικά σύνορα και επιβραβεύονται από έναν κορυφαίο ειδησεογραφικό οργανισμό με πολύχρονη παρουσία στην παγκόσμια χρηματοοικονομική αγορά.

«Είναι μεγάλη μας τιμή να λαμβάνουμε το βραβείο “Καλύτερη τράπεζα στην Ελλάδα για το 2023” από τους “Financial Times” και τον διεθνή διαγωνισμό βραβείων του “The Banker”. Η κορυφαία αυτή διάκριση είναι αποτέλεσμα της αφοσίωσης και της αποτελεσματικής δουλειάς όλης της ομάδας μας, και φυσικά ολοκληρώνει μια εντυπωσιακή για εμάς χρονιά, ύστερα από την εισαγωγή μας στο Χρηματιστήριο Αθηνών, αλλά και τα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα 9μήνου που δημοσιεύσαμε πρόσφατα.

Η βράβευση αυτή αποτελεί αναγνώριση ότι η διαφορετική φιλοσοφία μας μάς έχει ήδη κατατάξει ως τράπεζα αναφοράς στην ελληνική αγορά» σχολίασε ο Δημήτρης Κυπαρίσσης, διευθύνων σύμβουλος της Optima bank. Η τράπεζα παραμένει προσηλωμένη στην αποστολή της να προσφέρει πολύ υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας και να καλλιεργεί ουσιαστικές και αποδοτικές σχέσεις με τους πελάτες της.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα