Αντιφάσεις του Αλέξη Τσίπρα για τις… ρεβανσιστικές τάσεις στο κόμμα του

Αδυνατεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί τις βαριές εσωκομματικές αντιφάσεις.
Μετά την καθολική αποδοκιμασία που προκάλεσαν τα ρεβανσιστικά μηνύματα ομάδας στελεχών, όπως οι Παύλος Πολάκης και Θανάσης Καρτερός, αλλά και κομματικοί υπάλληλοι σαν τον Σωτήρη Καψώχα, ο Αλέξης Τσίπρας δείχνει να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην αποδοκιμασία αυτής της ελεεινής στάσης και την υιοθέτησή της.

Η αμηχανία του προέδρου του κόμματος ήταν έκδηλη κατά τη διάρκεια της χθεσινής ψηφιακής συνέντευξής του, στην οποία παρουσίασε τις δέκα θέσεις του κόμματός του για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Πρόσεξαν -όσοι το πρόσεξαν- ότι ο κ. Τσίπρας, ύστερα από κάποιες συναινετικές πομφόλυγες, στις οποίες υποστήριξε πως «είναι ηλίθιο να προσπαθεί κανείς να εκμεταλλευτεί πολιτικά την κρίση», φρόντισε να στείλει το έμμεσα απειλητικό μήνυμα «το ταμείο θα γίνει όταν έρθει η ώρα».

Αντιλαμβανόμενος, βέβαια, ότι κάνει ζημιά στο κόμμα του και στον ίδιον αυτή η άθλια λογική, έσπευσε να προσθέσει λίγες αράδες πιο κάτω ότι «δεν έχουμε τη λογική ότι θα λογαριαστούμε όταν έρθει η ώρα». Εν τέλει, θα λογαριαστούμε, Αλέξη, ή όχι; Μη μας κρατάτε σε αγωνία.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα