Ντροπή! Βρισιές στη Βουλή και από «γαλάζιο» βουλευτή

Δεν έχει τέλος ο πολιτικός και ηθικός ξεπεσμός ορισμένων βουλευτών. Την ίδια ακριβώς ώρα που κλιμακώνεται η επιθετική ρητορική εκ μέρους της γείτονος, οι πολιτικοί μας ταγοί, αντί να ομονοήσουν μπροστά σε αυτή την εθνική απειλή, ανταγωνίζονται για το ποιος είναι πιο χυδαίος. Μετά τα αίσχη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μάρκου, ο οποίος επιτέθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και χειρονομίες σε βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, σειρά είχε ένας έτερος βουλευτής, ο οποίος άρχισε να ωρύεται στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων φωνάζοντας: «Θα φύγω, είναι μαλ@@@!»

Τι συνέβη ακριβώς και ποιος είναι ο «θερμόαιμος» βουλευτής; Όλα άρχισαν όταν ο Νίκος Φίλης ενεπλάκη σε ακόμη μία λεκτική αντιπαράθεση με τη Νίκη Κεραμέως, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ιδιωτική εκπαίδευση, με τους δύο να ανταλλάσσουν απίστευτες κατηγορίες. Τότε επικράτησε πανδαιμόνιο και ακούστηκε ο βουλευτής, ο οποίος νόμιζε ότι είχε κλείσει το μικρόφωνο, να αποκαλεί κάποιον συνάδελφό του «μαλ@@@».

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον «γαλάζιο» βουλευτή Ευρυτανίας Κωνσταντίνο Κοντογεώργο, ο οποίος εξεμάνη επειδή δεν του δινόταν ο λόγος. Όταν τελικά ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Στύλιος έδωσε τον λόγο στον συνάδελφό του στη Ν.Δ., ο κ. Κοντογεώργος επέκρινε τον Νίκο Φίλη ότι «θέλει να διαλύσει τη συνεδρίαση και να μη γίνει κουβέντα στην Ολομέλεια».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα