Ξέφυγε πάλι ο Πολάκης! Ονειρεύεται κυβέρνηση του βουνού!

Καπετανάτα και νέους εμφυλίους ονειρεύεται, προκαλώντας αντιδράσεις, ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Π. Πολάκης. Με μια προκλητική ανάρτηση στο διαδίκτυο και σε ένα παραληρηματικό κρεσέντο ονειρεύεται τον αρχηγό του Αλέξη Τσίπρα σε ρόλο νέου… Βελουχιώτη και την αφεντιά του, όπως εμμέσως υπονοεί, σε καθήκοντα «μαυροσκούφη»!..

Στην επίμαχη ανάρτησή του, ο «αψύς Κρητικός», κατά τον αρχηγό του, έχει ανεβάσει φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη και των μαυροσκούφηδων του ΕΛΑΣ, σχολιάζοντας απειλητικά: «Σκέφτομαι πως… Αρχηγό ΕΧΟΥΜΕ! “Κομματικούς επιτρόπους ” ή “ιδεολογικούς υπεύθυνους” έχουμε πολλούς… Καπετάνιους, λίγους, αλλά έχουμε. ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ έχουμε ελάχιστους και αυτούς κυρίως χρειαζόμαστε την άλλη φορά!.. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΕΙΤΕ… Εμείς δεν θα κάνουμε “μητρώο στελεχών”, εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε “μεραρχία μαυροσκούφηδων” που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα.

Τέσσερα είναι τα χαρακτηριστικά τους:

• ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ για να διαχειριστούν.
• ΓΝΩΣΗ ΒΑΘΙΑ για να βγάλουν σχέδιο.
• ΘΑΡΡΟΣ για να συγκρουστούν.
• ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για να αλλάξουν προς όφελος της κάθε κοινωνικής και τοπικής πλειοψηφίας τη ζωή των ανθρώπων και της χώρας».

Γράφει μάλιστα και… υστερόγραφο για να ξεκαθαρίσει υπαινικτικά προς την πλευρά Τσακαλώτου: «Βάζω μόνο τη φωτογραφία του αρχηγού και των μαυροσκούφηδων του Αρη γιατί αν βάλω των “ιδεολογικών υπευθύνων” και των “καπετάνιων” θα ‘χουμε παρεξηγήσεις… και φτάνει…».

Ακολούθησε αιχμηρό σχόλιο της Ν.Δ., η οποία τόνισε: «Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές, που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει».

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα