Ανεξέλεγκτη δράση τραμπούκων της Αριστεράς στα πανεπιστήμια

Αισχρή διαπόμπευση του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ από ομάδα κουκουλοφόρων που εισέβαλε ανενόχλητη στο γραφείο του και τα έκανε γυαλιά καρφιά

Οι εικόνες του τρομοκρατημένου πρύτανη με την ταμπέλα κρεμασμένη στον λαιμό από φασίστες της Αριστεράς, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες, προκάλεσαν την οργίλη αντίδραση της ελληνικής κοινωνίας και ανάγκασαν το πολιτικό σύστημα να αναγνωρίσει το πρόβλημα.

Δυστυχώς όμως αυτές δεν απεικονίζουν κάποιο μεμονωμένο περιστατικό, μια εξαίρεση, αλλά τον κανόνα, την καθημερινότητα με την οποία έρχονται αντιμέτωποι όσοι εργάζονται στα πανεπιστήμια αλλά και όσοι φοιτητές επιχειρούν απλά να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους.

Η βία, η τρομοκράτηση όσων δεν συμφωνούν με τα κυρίαρχα δόγματα της Αριστεράς και οι τραμπουκισμοί διδάσκονται συνεχώς εντός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας. Στο όνομα της «ελευθερίας» σε ΑΕΙ και ΤΕΙ έχει επιβληθεί ένα καθεστώς πλήρους ανελευθερίας, όπου η αντίθετη άποψη τιμωρείται όχι μόνον με βία, αλλά και με δημόσια διαπόμπευση.

Τι συνέβη στην ΑΣΟΕΕ; Τίποτε άλλο παρά ακόμη μία εκδήλωση του φασισμού της Αριστεράς, μια «δράση» των «κόκκινων» ταγμάτων εφόδου. Με χαρακτηριστική άνεση, το πρωί της Πέμπτης μια ομάδα αναρχικών εισέβαλε στο γραφείο του πρύτανη και, αφού τα μέλη της το βανδάλισαν, του έβαλαν μία ταμπέλα στον λαιμό, η οποία έγραφε «Αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

Δεν έμειναν εκεί, αλλά τον φωτογράφισαν προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να δείξουν και στους υπόλοιπους πρυτάνεις, καθηγητές και φοιτητές τι παθαίνουν όσοι δεν υποκύπτουν στις απαιτήσεις αυτών των οργανωμένων εγκληματικών ομάδων που δρουν εντός των πανεπιστημίων. Ο λόγος; Σύμφωνα με τους δράστες της αποτρόπαιας πράξης, αυτό που τους έκανε να στοχοποιήσουν τον κ. Μπουραντώνη ήταν ότι «φροντίζει να αφήνει παντού το νεοφιλελεύθερο στίγμα του στον δημόσιο διάλογο, μέσα από άρθρα και συγγράμματα», καθώς και ότι «οραματίζεται έναν εξευρωπαϊσμό των πανεπιστημίων στα πρότυπα αποστειρωμένων και επιτηρούμενων ιδρυμάτων». Αυτά τα λόγια από μόνα τους αποδεικνύουν ότι τα ελληνικά πανεπιστήμια έχουν μεταβληθεί σε «γκέτο» της άκρας Αριστεράς, υπό την προστασία των διαδοχικών κυβερνήσεων που έχουν περάσει από τον τόπο. Πλέον όμως η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο μηδέν. Οσο το μαχαίρι δεν φτάνει στο κόκαλο, όσο το αρμόδιο υπουργείο αρκείται σε επικοινωνιακή προσέγγιση του ζητήματος, στέλνοντας κλούβες έξω από τα ιδρύματα για 2-3 ώρες, τα ελληνικά πανεπιστήμια παραμένουν ένα πεδίο επαναστατικής γυμναστικής των διάφορων κυκλωμάτων που βρίσκονται στις παρυφές της τρομοκρατίας.

Φυσικά, το να παρακολουθεί κανείς τα στελέχη της κυβέρνησης να καταγγέλλουν μέσω αναρτήσεων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε δημόσιες τοποθετήσεις τους τα γεγονότα σαν να είναι ακόμη στην αντιπολίτευση μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλέσει.

Ειδικά αφού το ζήτημα ήταν κυρίαρχο στην προεκλογική της ατζέντα, με τον νυν πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να δεσμεύεται ότι δεν θα ανεχτεί ούτε λεπτό τη θλιβερή εικόνα παρακμής που παρουσιάζουν και ότι τα φαινόμενα της ανομίας θα παταχθούν από την πρώτη μέρα. Δεκαπέντε μήνες μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησής του σίγουρα τόσο ο ίδιος όσο και οι υπουργοί Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη δεν θα πρέπει να αισθάνονται ότι έκαναν τη δουλειά τους.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα