Σφαζονται στον ΣΥΡΙΖΑ για τον προκλητικο Πολακη – «Την επόμενη φορά θα φύγεις»

Τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα του απαράδεκτου Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν φτάνουν. Παρά την κάλυψη από τον Αλέξη Τσίπρα, φαίνεται ότι υπάρχει μια υποβόσκουσα δυσαρέσκεια για τον πρώην υπουργό Υγείας, ο οποίος καλείται σήμερα να δώσει εξηγήσεις στην Κουμουνδούρου. Οι φωτιές που άναψε η ανάρτηση Πολάκη δύσκολα θα σβήσουν, καθώς έχει χωρίσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε δύο στρατόπεδα.

Να τα πάρουμε από την αρχή. Ο απαράδεκτος πολιτικός αλλά και γιατρός Παύλος Πολάκης έγραψε καραντίνα και πολίτες στα παλιά του τα παπούτσια και ανέβασε στο facebook φωτογραφία όπου γλεντάει με φίλους του στην Κρήτη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η φωτογραφία συνοδεύεται με κείμενο στο οποίο ουσιαστικά προτρέπει τους πολίτες να ακολουθήσουν τις προτροπές του, την ημέρα μάλιστα που στη χώρα υπήρχε ρεκόρ με νεκρούς από Covid-19.

Αυτή η συμπεριφορά του Πολάκη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλυψε μεν τον αμετροεπή βουλευτή του, λέγοντας ότι ήταν αρνητική η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά τον κάλυψαν οι εξηγήσεις του. Ολα αυτά μπροστά στις κάμερες, γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τσίπρας ήταν έξαλλος με τον πρώην υπουργό του. Συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που τηλεφώνησαν στον Πολάκη για να ζητήσουν εξηγήσεις, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια Τσίπρα και φέρεται ότι του διεμήνυσαν πως, αν υπάρξει κι άλλη αντίστοιχη συμπεριφορά, θα έχει την τύχη του Κοντονή.

Ήταν να μην αρχίσουν στον ΣΥΡΙΖΑ με τις διαγραφές. Η ανάρτηση Πολάκη, που άλλαξε την ατζέντα που προσπαθούσε να επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ, ξύπνησε και την εσωκομματική αντιπαλότητα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα στρατόπεδα ήταν έτοιμα, και κυρίως στο διαδίκτυο υποστηρικτές και κατήγοροι του πρώην υπουργού επιδίδονται σε σκληρή αντιπαράθεση. Ηταν πολύ λογικό αυτή η αντιπαράθεση να φτάσει και στα όργανα του κόμματος και αναγκάστηκαν ο Τζανακόπουλος και η Γεροβασίλη, η άτυπη Επιτροπή Δεοντολογίας, να τον καλέσουν για εξηγήσεις.

Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξη Τσίπρα για όσα εκείνος δήλωσε τη Δευτέρα το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Star σε σχέση με την ανάρτηση του βουλευτή Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε η κυβέρνηση διά του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα