Γελοίο σόου από τον Γιάνη Βαρουφάκη που ζητούσε καθιστός να τον… συλλάβουν!

Θα μπορούσε να είναι μια κακή κωμωδία από έναν ηθοποιό που είναι τόσο νάρκισσος, που δεν μπορεί να υποδυθεί κανέναν ρόλο, γιατί το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η προβολή του με κάθε τρόπο.

Δυστυχώς για την Ελλάδα ο Γιάνης Βαρουφάκης υφίσταται ακόμη στην πολιτική ζωή και ταλαιπωρεί τους πάντες. Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, με τη συνοδεία έξι βουλευτών του κόμματος και αψηφώντας τα μέτρα για τον κορονοϊό, έκανε αυτό που είχε προαναγγείλει: επαναστατική γυμναστική. Και αφού κουράστηκε, έκανε και καθιστική διαμαρτυρία έξω από την Βουλή. Ταλαιπώρησε χιλιάδες Αθηναίους, οι οποίοι στις δύσκολες συνθήκες που ζουν είχαν να αντιμετωπίσουν και το σόου του.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης μαζί με έξι βουλευτές έφτασε στο Πολυτεχνείο λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι κρατώντας πλακάτ τα οποία έγραφαν: «Αγώνας διαρκής για τη δημοκρατία» και «Η δημοκρατία δεν μπαίνει σε καραντίνα».

Η πορεία διακόπηκε στο ύψος του ΝΙΜΤΣ από τις αστυνομικές Αρχές, με τους βουλευτές του ΜέΡΑ25 που ήθελαν να καταλήξουν στην αμερικανική πρεσβεία να κάθονται στο έδαφος και να κάνουν καθιστική διαμαρτυρία.

Το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να καταστεί το πρόσωπο της ημέρας, γι’ αυτό έκανε τεράστιες, ανεπιτυχείς προσπάθειες, ώστε να τους προκαλέσει να τον εμποδίσουν, να δημιουργηθεί ένταση και φυσικά να την εκμεταλλευτεί. Φώναζε στους αστυνομικούς: «Είμαι βουλευτής, δεν μπορείτε να μου πείτε ότι δεν περνάω. Πιστεύετε ότι έχετε το δικαίωμα να με περιορίσετε; Σας ζητώ να με περιορίσετε».

Το μόνο που κατάφερε ήταν να ταλαιπωρήσει όλους αυτούς για τους οποίους κόπτεται ότι θέλει το καλό τους.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα