Κατασκοπευτικό θρίλερ! Πάνοπλοι Τούρκοι συνελήφθησαν στον Ασπρόπυργο

Χαρακτηριστικά που ξεπερνούν κατά πολύ αυτά μιας υπόθεσης του απλού ποινικού δικαίου και αγγίζουν ζητήματα εθνικής ασφάλειας φαίνεται να αποκτά η πρόσφατη σύλληψη οπλισμένων Τούρκων στα νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Όπως αποκαλύφθηκε, οι τρεις Τούρκοι υπήκοοι, οι οποίοι είχαν κάνει αίτηση ασύλου και είχαν μπει στο «σύστημα», εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου, ενώ ένας εξ αυτών προσπάθησε να διαφύγει χωρίς επιτυχία, καθώς οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν σε διπλανό αγρόκτημα. Αυτό όμως που «άναψε κόκκινα λαμπάκια» είναι ο τύπος του οπλισμού τον οποίο κατείχαν.

Συγκεκριμένα, στην κατοχή τους βρέθηκαν τύποι αμερικανικών όπλων τα οποία, όπως σημειώνουν ειδικοί επί του θέματος, είναι σχεδόν αδύνατον να σχετίζονται με τον υπόκοσμο από τον οποίο προτιμώνται κατά κύριο λόγο ευρωπαϊκής και ανατολικής κατασκευής όπλα. Αυτός όμως που έχει πρόσβαση σε αυτά τα όπλα είναι ο τουρκικός στρατός, ο οποίος τα χρησιμοποιεί. Συγκεκριμένα, όπως γράφτηκε, στην κατοχή των Τούρκων βρέθηκε ένα XD SPRINGFIELD, όπλο που χρησιμοποιείται από τον τουρκικό στρατό, και ένα Smith & Wesson, που επίσης χρησιμοποιείται από τις τουρκικές ειδικές δυνάμεις! Με δεδομένο μάλιστα ότι βρίσκονται στη χώρα αρκετά μικρό χρονικό διάστημα, από το καλοκαίρι, θεωρείται ιδιαιτέρως δύσκολο να πρόφτασαν να… δικτυωθούν με τέτοιο τρόπο με τις ντόπιες μαφίες, ώστε να εξασφαλίσουν πρόσβαση σε τέτοιου είδους όπλα.

Φυσικά τα ερωτήματα τα οποία θα κληθούν να απαντήσουν οι συλληφθέντες σχετικά με την προμήθεια των όπλων είναι ίσως η κορυφή του παγόβουνου και θεωρείται ότι από τις απαντήσεις τους δύναται να προκύψουν διάφορων ειδών σενάρια. Ειδικά αφού θεωρείται σίγουρο από τις ελληνικές Αρχές ότι οι μεταναστευτικές ροές χρησιμοποιούνται από την Τουρκία προκειμένου να μεταφέρουν στην Ελλάδα πράκτορες οι οποίοι έχουν συγκεκριμένες αποστολές.

Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της υπόθεσης πάντως αναμένεται να εξεταστούν και στη Βουλή, καθώς στην Ελληνική Λύση -θορυβημένοι από όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας- σε ανακοίνωσή τους σημειώνουν ότι η συγκεκριμένη σύλληψη με τα συγκεκριμένα όπλα «επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης για την ασύδοτη κατάσταση με τους παράνομους αλλοδαπούς που συνιστά εθνικό κίνδυνο». «Το γεγονός ότι οι συγκεκριμένοι επικίνδυνοι Τούρκοι παράνομοι τελούσαν υπό καθεστώς ασύλου», συνεχίζει η ανακοίνωση, «ανοίγει τον ασκό του Αιόλου». «Πώς είναι δυνατό να δίδεται άσυλο σε Τούρκους υπηκόους; Πώς βρέθηκαν αμερικανικά όπλα στα χέρια τους, όταν είναι σχεδόν αδύνατη η πρόσβαση σε αυτά για απλούς παραβατικούς;» σημειώνει η Ελληνική Λύση και όπως υπογραμμίζει φέρνει άμεσα το θέμα στη Βουλή, απαιτώντας εξηγήσεις. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις των αρμόδιων υπουργείων!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα